pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yangına Müdahale Eden İtfaiye Aracı Çamura Saplandı

30.01.2019 - 09:53, Güncelleme: 30.01.2019 - 09:53
 

Yangına Müdahale Eden İtfaiye Aracı Çamura Saplandı

Sivas'ta bir bağ evinde çıkan yangını söndürdükten sonra çamura saplanan itfaiye aracı, yaklaşık bir saat süren çalışmayla kurtarıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir bağ evinde çıkan yangını söndürdükten sonra çamura saplanan itfaiye aracı, kepçe yardımıyla çıkarıldı.Eğriköprü Mahallesi'nde Yaşar Taşkent'e ait bağ evinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Bilgi verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Arazi içerisindeki bağ evine güçlükle ulaşan itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü. Yangını söndürdükten sonra dönüşe geçen itfaiye aracı çamura saplandı. Araç, bir süre itfaiye personeli tarafından iteklenerek çıkartılmaya çalışıldı. Başarılı olunamayınca bölgeye kepçe çağrıldı. İtfaiye aracı, kepçenin yardımıyla saplandığı çamurdan kurtarıldı.
Sivas'ta bir bağ evinde çıkan yangını söndürdükten sonra çamura saplanan itfaiye aracı, yaklaşık bir saat süren çalışmayla kurtarıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir bağ evinde çıkan yangını söndürdükten sonra çamura saplanan itfaiye aracı, kepçe yardımıyla çıkarıldı.

Eğriköprü Mahallesi'nde Yaşar Taşkent'e ait bağ evinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Bilgi verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Arazi içerisindeki bağ evine güçlükle ulaşan itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü.

Yangını söndürdükten sonra dönüşe geçen itfaiye aracı çamura saplandı.

Araç, bir süre itfaiye personeli tarafından iteklenerek çıkartılmaya çalışıldı. Başarılı olunamayınca bölgeye kepçe çağrıldı. İtfaiye aracı, kepçenin yardımıyla saplandığı çamurdan kurtarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.