pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'daki Yangın

29.01.2019 - 16:13, Güncelleme: 29.01.2019 - 16:13
 

Konya'daki Yangın

Kent merkezinde beş gün önce 4 katlı binada çıkan yangının kundaklama sonucu başladığı belirlendi- Gözaltına alınan zanlı tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'da beş gün önce 4 katlı bir binanın çatısında çıkan yangının kundaklama sonucu başladığının belirlenmesi üzerine gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Merkez Karatay ilçesindeki 4 katlı bir binanın çatısında çıkan yangınla ilgili soruşturma başlatan polis, alevlerin kundaklama sonucu çıktığını belirledi. Polis, Y.D. isimli şüpheliyi gözaltına aldı. İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlı, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Merkez Karatay ilçesinde bulunan 4 katlı bir binanın çatısında, 24 Ocak'ta yangın çıkmış, bu sırada bölgede bulunan taksici Vedat Gürsoy, yükselen dumanı fark edip itfaiyeyi aramış ve alevler büyümeden kontrol altına alınmıştı. Söndürme çalışmaları sırasında aynı binada bulunan CHP Karatay İlçe Başkanlığı bürosunda da hasar oluşmuştu.
Kent merkezinde beş gün önce 4 katlı binada çıkan yangının kundaklama sonucu başladığı belirlendi- Gözaltına alınan zanlı tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'da beş gün önce 4 katlı bir binanın çatısında çıkan yangının kundaklama sonucu başladığının belirlenmesi üzerine gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Merkez Karatay ilçesindeki 4 katlı bir binanın çatısında çıkan yangınla ilgili soruşturma başlatan polis, alevlerin kundaklama sonucu çıktığını belirledi.

Polis, Y.D. isimli şüpheliyi gözaltına aldı. İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlı, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Merkez Karatay ilçesinde bulunan 4 katlı bir binanın çatısında, 24 Ocak'ta yangın çıkmış, bu sırada bölgede bulunan taksici Vedat Gürsoy, yükselen dumanı fark edip itfaiyeyi aramış ve alevler büyümeden kontrol altına alınmıştı.

Söndürme çalışmaları sırasında aynı binada bulunan CHP Karatay İlçe Başkanlığı bürosunda da hasar oluşmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.