pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Bahçeci Stk Temsilcileriyle Buluştu

29.01.2019 - 13:33, Güncelleme: 29.01.2019 - 13:33
 

Başkan Bahçeci Stk Temsilcileriyle Buluştu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 2009 yılında verdikleri sözleri yerine getirmelerinin yanı sıra, vaat etmedikleri ancak ihtiyaç...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 2009 yılında verdikleri sözleri yerine getirmelerinin yanı sıra, vaat etmedikleri ancak ihtiyaç olarak ortaya çıkan sorunları da çözerek, hizmetlerine yeni projeler eklediklerini bildirdi.Bahçeci, yazılı açıklamasında, Ağalar Konağında kentteki sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldiklerini, talep ve görüşlerini aldıklarını belirtti.Birlik ve beraberlik içerisinde Kırşehir’in büyümeye ve güzelleşmeye devam etmesi için vatandaşlarla omuz omuza çalıştıklarını vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:"Kırşehir'de 14 mahallemize belediye hizmetlerini götürdük. 2009 yılında göreve geldiğimizde bir çok projenin temellerini attık. Kırşehir Belediyesi sadece merkezde değil, tüm mahallelerinde insanımızın yaşadığı her yerde hizmet vermeye başladı. On yılda yapılamaz denilen birçok işleri yaptık ve birçok sorunu çözdük. Büyük şehirlerde ne varsa Kırşehir’de de olmasını isteyerek hareket ettik. Çok şükür bugün dönüp arkaya baktığımızda Kırşehir’in tamamında verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirdik. Söz vermediğimiz halde ihtiyaç olarak ortaya çıkan hususları da çözdük. Bizler millete hizmet, milletin sıkıntılarını çözmek için varız. Amacımız, varlık sebebimiz milletimizin derdiyle dertlenmek ve önündeki sıkıntıyı kaldırmak. İnşallah Kırşehir’imizin büyümesi, güzelleşmesi için çalışmalarımız devam edecek."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 2009 yılında verdikleri sözleri yerine getirmelerinin yanı sıra, vaat etmedikleri ancak ihtiyaç...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 2009 yılında verdikleri sözleri yerine getirmelerinin yanı sıra, vaat etmedikleri ancak ihtiyaç olarak ortaya çıkan sorunları da çözerek, hizmetlerine yeni projeler eklediklerini bildirdi.

Bahçeci, yazılı açıklamasında, Ağalar Konağında kentteki sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldiklerini, talep ve görüşlerini aldıklarını belirtti.

Birlik ve beraberlik içerisinde Kırşehir’in büyümeye ve güzelleşmeye devam etmesi için vatandaşlarla omuz omuza çalıştıklarını vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Kırşehir'de 14 mahallemize belediye hizmetlerini götürdük. 2009 yılında göreve geldiğimizde bir çok projenin temellerini attık. Kırşehir Belediyesi sadece merkezde değil, tüm mahallelerinde insanımızın yaşadığı her yerde hizmet vermeye başladı. On yılda yapılamaz denilen birçok işleri yaptık ve birçok sorunu çözdük. Büyük şehirlerde ne varsa Kırşehir’de de olmasını isteyerek hareket ettik. Çok şükür bugün dönüp arkaya baktığımızda Kırşehir’in tamamında verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirdik. Söz vermediğimiz halde ihtiyaç olarak ortaya çıkan hususları da çözdük. Bizler millete hizmet, milletin sıkıntılarını çözmek için varız. Amacımız, varlık sebebimiz milletimizin derdiyle dertlenmek ve önündeki sıkıntıyı kaldırmak. İnşallah Kırşehir’imizin büyümesi, güzelleşmesi için çalışmalarımız devam edecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.