pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir'de Uyuşturucu Operasyonları: 5 Tutuklama

28.01.2019 - 09:13, Güncelleme: 28.01.2019 - 09:13
 

Nevşehir'de Uyuşturucu Operasyonları: 5 Tutuklama

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de son bir haftada düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 5 kişi tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de son bir haftada düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 5 kişi tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü il merkezi ve ilçelerde uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yaptı.Düzenlenen operasyonlarda, uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçlarından 12 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 22,16 gram metamfetamin, 9,7 gram esrar, 16,82 afyon maddesi ele geçirildi.Gözaltına alınan zanlılardan 6'sı emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı, 6'sı adliyeye sevk edildi.Adliyeye sevk edilen zanlılardan 5'i tutuklandı, 1'i adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de son bir haftada düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 5 kişi tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de son bir haftada düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 5 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü il merkezi ve ilçelerde uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yaptı.

Düzenlenen operasyonlarda, uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçlarından 12 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyonda, 22,16 gram metamfetamin, 9,7 gram esrar, 16,82 afyon maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlılardan 6'sı emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı, 6'sı adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan 5'i tutuklandı, 1'i adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.