pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Belediye Başkanı Bahçeci'den Esnaf Ziyareti

26.01.2019 - 16:13, Güncelleme: 26.01.2019 - 16:13
 

Belediye Başkanı Bahçeci'den Esnaf Ziyareti

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, esnafı ziyaret etti.Bahçeci, Aşıkpaşa ve Ahmet Yesevi bulvarları ile Lise Caddesindeki ziyaret...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, esnafı ziyaret etti.Bahçeci, Aşıkpaşa ve Ahmet Yesevi bulvarları ile Lise Caddesindeki ziyaret ettiği esnafın taleplerini aldı.Bahçeci, 31 Mart'taki yerel seçimlerden başarıyla çıkmayı hedeflediklerini belirterek, şunları kaydetti:"Şehrimizin sorunlarını da ve bu problemlerin çözümlerini de yakinen biliyoruz. On yıldır yaptığımız projeler ve hizmetlerle hem sorunlar hem de çözümler projelendirildi. İnşallah kaldığımız yerden devam ederek bir şehirde neler yapılması gerekiyorsa hepsini yapacağız. Kırşehir’de İnşallah 31 Mart'tan sonra da çalışmamız devam edecek. Güçlü Türkiye ve güçlü Kırşehir idealine ulaşmamız, şehir ve medeniyet tasavvurumuzun da kesintisiz yolculuğu için son derece önemli."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, esnafı ziyaret etti.Bahçeci, Aşıkpaşa ve Ahmet Yesevi bulvarları ile Lise Caddesindeki ziyaret...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, esnafı ziyaret etti.

Bahçeci, Aşıkpaşa ve Ahmet Yesevi bulvarları ile Lise Caddesindeki ziyaret ettiği esnafın taleplerini aldı.

Bahçeci, 31 Mart'taki yerel seçimlerden başarıyla çıkmayı hedeflediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Şehrimizin sorunlarını da ve bu problemlerin çözümlerini de yakinen biliyoruz. On yıldır yaptığımız projeler ve hizmetlerle hem sorunlar hem de çözümler projelendirildi. İnşallah kaldığımız yerden devam ederek bir şehirde neler yapılması gerekiyorsa hepsini yapacağız. Kırşehir’de İnşallah 31 Mart'tan sonra da çalışmamız devam edecek. Güçlü Türkiye ve güçlü Kırşehir idealine ulaşmamız, şehir ve medeniyet tasavvurumuzun da kesintisiz yolculuğu için son derece önemli."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.