pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehirli Tekvandocunun Başarısı

26.01.2019 - 15:58, Güncelleme: 26.01.2019 - 15:58
 

Kırşehirli Tekvandocunun Başarısı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehirli tekvandocu Dilara Ay, Türkiye üçüncüsü olarak milli takıma seçildi.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehirli tekvandocu Dilara Ay, Türkiye üçüncüsü olarak milli takıma seçildi.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Konya'da düzenlenen Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonasına Kırşehirli sporcuların yanı sıra 72 ilden toplam 2 bin sporcunun katıldığı belirtildi.Kırşehir'i temsil eden Dilara Ay'ın bronz madalya sahibi olduğu, 7-12 Şubat'ta Antalya'da düzenlenecek 'Turkish Open Taekwondo' şampiyonasında Türk Milli Takımı forması ile Türkiye'yi temsil edeceği kaydedildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehirli tekvandocu Dilara Ay, Türkiye üçüncüsü olarak milli takıma seçildi.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehirli tekvandocu Dilara Ay, Türkiye üçüncüsü olarak milli takıma seçildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Konya'da düzenlenen Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonasına Kırşehirli sporcuların yanı sıra 72 ilden toplam 2 bin sporcunun katıldığı belirtildi.

Kırşehir'i temsil eden Dilara Ay'ın bronz madalya sahibi olduğu, 7-12 Şubat'ta Antalya'da düzenlenecek 'Turkish Open Taekwondo' şampiyonasında Türk Milli Takımı forması ile Türkiye'yi temsil edeceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.