pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara'da İstinat Duvarı Çöktü

26.01.2019 - 13:38, Güncelleme: 26.01.2019 - 13:38
 

Ankara'da İstinat Duvarı Çöktü

Kızılcahamam ilçesindeki olayda bir otomobil ile ev hasar gördü

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde çöken istinat duvarı hasara neden oldu.İlçedeki Karşıyaka Mahallesi Engürel Sokak'ta yer alan ve iki apartmanın bahçelerini çevreleyen istinat duvarının yaklaşık 50 metrelik bölümü, henüz belirlenemeyen nedenle çöktü.Olayda, çöken istinat duvarının yanı sıra duvardan kopan taşların çarptığı bir otomobil ile camları kırılan bir evde küçük çaplı hasar oluştu.Şans eseri kimsenin yaralanmadığı olayın ardından duvarın kalan kısmının da çökme ihtimaline karşın güvenlik güçleri ve belediye ekiplerince çevrede önlem alındı.Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Süleyman Acar olay yerine gelip yetkililerden bilgi alarak mahalle sakinlerine "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.
Kızılcahamam ilçesindeki olayda bir otomobil ile ev hasar gördü

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde çöken istinat duvarı hasara neden oldu.

İlçedeki Karşıyaka Mahallesi Engürel Sokak'ta yer alan ve iki apartmanın bahçelerini çevreleyen istinat duvarının yaklaşık 50 metrelik bölümü, henüz belirlenemeyen nedenle çöktü.

Olayda, çöken istinat duvarının yanı sıra duvardan kopan taşların çarptığı bir otomobil ile camları kırılan bir evde küçük çaplı hasar oluştu.

Şans eseri kimsenin yaralanmadığı olayın ardından duvarın kalan kısmının da çökme ihtimaline karşın güvenlik güçleri ve belediye ekiplerince çevrede önlem alındı.

Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Süleyman Acar olay yerine gelip yetkililerden bilgi alarak mahalle sakinlerine "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Ankara'da İstinat Duvarı Çöktü

Ankara'da İstinat Duvarı Çöktü

Ankara'da İstinat Duvarı Çöktü

Ankara'da İstinat Duvarı Çöktü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.