pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Dolandırıcılık Operasyonu

22.01.2019 - 14:38, Güncelleme: 22.01.2019 - 14:38
 

Eskişehir'de Dolandırıcılık Operasyonu

Noterden satışını yaptıktan sonra araç sahiplerini oyalayıp kaçtıkları iddia edilen iki şüpheli polis ekiplerince yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in yanı sıra birçok ilde noterden satışını yaptıktan sonra araç sahiplerini oyalayıp kaçtığı öne sürülen iki şüpheli, polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri kentte yaşanan dolandırıcılık olayları ile ilgili çalışma başlattı. Ekipler, Eskişehir'in yanı sıra birçok ilde noterden satışı yapılan araç sahiplerini oyalamak suretiyle dolandırdıkları öne sürülen A.D. ve E.K'yi kent merkezindeki bir eve düzenlenen operasyonda yakaladı. Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki sorgularının sürdüğü öğrenildi.
Noterden satışını yaptıktan sonra araç sahiplerini oyalayıp kaçtıkları iddia edilen iki şüpheli polis ekiplerince yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in yanı sıra birçok ilde noterden satışını yaptıktan sonra araç sahiplerini oyalayıp kaçtığı öne sürülen iki şüpheli, polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri kentte yaşanan dolandırıcılık olayları ile ilgili çalışma başlattı.

Ekipler, Eskişehir'in yanı sıra birçok ilde noterden satışı yapılan araç sahiplerini oyalamak suretiyle dolandırdıkları öne sürülen A.D. ve E.K'yi kent merkezindeki bir eve düzenlenen operasyonda yakaladı.

Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki sorgularının sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.