pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Budget’tan Online Ödemede Yüzde 30 İndirim

Spor 21.01.2019 - 11:13, Güncelleme: 21.01.2019 - 11:13
 

Budget’tan Online Ödemede Yüzde 30 İndirim

Budget, her tür marka araç kiralamalarında online ödeme yapan müşterilerine yüzde 30 indirim sunuyor

İSTANBUL (AA) - Budget, ekonomik sınıftan en üst segmente kadar her tür marka araç kiralamalarında online ödeme yapan müşterilerine yüzde 30 indirim sunuyor.Budget'ten yapılan açıklamaya göre, Uzak Rota Dijital Seyahat Ödülleri’nde Yılın Dijital Araç Kiralama Firması seçilen Budget, müşterilerine avantajlı hizmet ve cazip kampanyalar sunmaya devam ediyor.Budget düzenlediği kampanya çerçevesinde, filosunda bulunan ekonomik sınıftan en üst segmente kadar her tür marka araç kiralamalarında online ödeme yapan müşterilerine yüzde 30 indirim sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin www.budget.com.tr adresine girmeleri yeterli.
Budget, her tür marka araç kiralamalarında online ödeme yapan müşterilerine yüzde 30 indirim sunuyor

İSTANBUL (AA) - Budget, ekonomik sınıftan en üst segmente kadar her tür marka araç kiralamalarında online ödeme yapan müşterilerine yüzde 30 indirim sunuyor.

Budget'ten yapılan açıklamaya göre, Uzak Rota Dijital Seyahat Ödülleri’nde Yılın Dijital Araç Kiralama Firması seçilen Budget, müşterilerine avantajlı hizmet ve cazip kampanyalar sunmaya devam ediyor.

Budget düzenlediği kampanya çerçevesinde, filosunda bulunan ekonomik sınıftan en üst segmente kadar her tür marka araç kiralamalarında online ödeme yapan müşterilerine yüzde 30 indirim sunuyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin www.budget.com.tr adresine girmeleri yeterli.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.