pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir Belediyesi Bez Çanta Dağıttı

19.01.2019 - 16:53, Güncelleme: 19.01.2019 - 16:53
 

Kırşehir Belediyesi Bez Çanta Dağıttı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi, vatandaşlara bez çanta dağıttı.Çevre ve Şehircilik Bakanlığının plastik poşet kullanımının azaltılmasına...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi, vatandaşlara bez çanta dağıttı.Çevre ve Şehircilik Bakanlığının plastik poşet kullanımının azaltılmasına yönelik çalışmalarına destek amacıyla belediye, bez çantaları ücretsiz dağıttı.Poşetlerin ücretli hale getirildiği uygulamanın 1 Ocak'tan itibaren başlamasının ardından Kırşehir Belediyesi, çevre kirliliğini önlemeye yönelik çalışma başlattı.Belediye personeli tarafından Cacabey Meydanı'nda, üzerinde belediye logosu ile "Çağdaş İnsan, Temiz Şehir" ve "Gereksiz Poşet Kullanımından Kaçınalım" sloganları yazılı bez torbanın dağıtımına başlandı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi, vatandaşlara bez çanta dağıttı.Çevre ve Şehircilik Bakanlığının plastik poşet kullanımının azaltılmasına...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi, vatandaşlara bez çanta dağıttı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının plastik poşet kullanımının azaltılmasına yönelik çalışmalarına destek amacıyla belediye, bez çantaları ücretsiz dağıttı.

Poşetlerin ücretli hale getirildiği uygulamanın 1 Ocak'tan itibaren başlamasının ardından Kırşehir Belediyesi, çevre kirliliğini önlemeye yönelik çalışma başlattı.

Belediye personeli tarafından Cacabey Meydanı'nda, üzerinde belediye logosu ile "Çağdaş İnsan, Temiz Şehir" ve "Gereksiz Poşet Kullanımından Kaçınalım" sloganları yazılı bez torbanın dağıtımına başlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.