pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ayakkabı İzi Hırsızlık Zanlılarını Yakalattı

19.01.2019 - 15:38, Güncelleme: 19.01.2019 - 15:38
 

Ayakkabı İzi Hırsızlık Zanlılarını Yakalattı

Eskişehir'de çok sayıda ev ve iş yerinden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 2 şüpheli, olay yerindeki ayakkabı izinden yola çıkan jandarma ekiplerince yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları öne sürülen 2 zanlı, jandarmanın düzenlediği operasyonla gözaltına alındı.Tepebaşı İlçe ve İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi, bölgedeki hırsızlıkların aydınlatılmasıyla ilgili çalışma başlattı. Ekipler, Sakintepe ve Koyunlar mahallelerindeki hırsızlıkların 41 numara ayakkabı giyen zanlılarca yapıldığını belirledi. Görgü tanıklarının ifadelerinden de yararlanan jandarma ekipleri, yerlerini tespit ettikleri 2 şüpheliyi, kent merkezinde düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakaladı. Gözaltına alınan zanlıların evlerindeki aramada, birer tüfek ve tabanca ele geçirildi.
Eskişehir'de çok sayıda ev ve iş yerinden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 2 şüpheli, olay yerindeki ayakkabı izinden yola çıkan jandarma ekiplerince yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları öne sürülen 2 zanlı, jandarmanın düzenlediği operasyonla gözaltına alındı.

Tepebaşı İlçe ve İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi, bölgedeki hırsızlıkların aydınlatılmasıyla ilgili çalışma başlattı.

Ekipler, Sakintepe ve Koyunlar mahallelerindeki hırsızlıkların 41 numara ayakkabı giyen zanlılarca yapıldığını belirledi.

Görgü tanıklarının ifadelerinden de yararlanan jandarma ekipleri, yerlerini tespit ettikleri 2 şüpheliyi, kent merkezinde düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakaladı.

Gözaltına alınan zanlıların evlerindeki aramada, birer tüfek ve tabanca ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.