pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Uyuşturucu Satıcılarına Tutuklama

19.01.2019 - 15:28, Güncelleme: 19.01.2019 - 15:28
 

Uyuşturucu Satıcılarına Tutuklama

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir’de uyuşturucu sattıkları iddiasıyla 5 kişi tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il merkezi ve ilçelerde gerçekleştirdikleri...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir’de uyuşturucu sattıkları iddiasıyla 5 kişi tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il merkezi ve ilçelerde gerçekleştirdikleri operasyonda, "uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak" suçundan 2, "uyuşturucu veya uyarıcı madde imalatı ve ticareti yapma" suçundan 5 kişiyi gözaltına aldı. Bu kişilerle birlikte 10,15 gram eroin, 49,01 gram esrar, 19,04 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5'i tutuklandı, diğerleri serbest bırakıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir’de uyuşturucu sattıkları iddiasıyla 5 kişi tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il merkezi ve ilçelerde gerçekleştirdikleri...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir’de uyuşturucu sattıkları iddiasıyla 5 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il merkezi ve ilçelerde gerçekleştirdikleri operasyonda, "uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak" suçundan 2, "uyuşturucu veya uyarıcı madde imalatı ve ticareti yapma" suçundan 5 kişiyi gözaltına aldı.

Bu kişilerle birlikte 10,15 gram eroin, 49,01 gram esrar, 19,04 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5'i tutuklandı, diğerleri serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.