pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Çelik'ten Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç'a Ziyaret

06.09.2016 - 12:38, Güncelleme: 06.09.2016 - 12:38
 

Vali Çelik'ten Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç'a Ziyaret

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet Ataç'ı ziyaret etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Ataç kabulünde...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet Ataç'ı ziyaret etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Ataç kabulünde Tepebaşı ilçesinde vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, belediye olarak ulusal ve uluslararası etkinliklere de destek verdiklerini bildirdi.Vali Çelik ise, Eskişehir'de insanların dostça ve kardeşçe yaşadığını vurguladı.Valilik olarak Eskişehir'in yararına olacak projelere destek vermeye çalıştıklarını ifade eden Çelik, gösterilen misafirperverliğinden dolayı Ataç'a teşekkür etti.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet Ataç'ı ziyaret etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Ataç kabulünde...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet Ataç'ı ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Ataç kabulünde Tepebaşı ilçesinde vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, belediye olarak ulusal ve uluslararası etkinliklere de destek verdiklerini bildirdi.

Vali Çelik ise, Eskişehir'de insanların dostça ve kardeşçe yaşadığını vurguladı.

Valilik olarak Eskişehir'in yararına olacak projelere destek vermeye çalıştıklarını ifade eden Çelik, gösterilen misafirperverliğinden dolayı Ataç'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.