pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö Elebaşı Gülen’in Kitapları Bulundu

06.09.2016 - 12:23, Güncelleme: 06.09.2016 - 12:23
 

Fetö Elebaşı Gülen’in Kitapları Bulundu

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale’de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'e ait kitap, CD ve kaset bulundu.Alınan bilgiye göre, Merkeze...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale’de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'e ait kitap, CD ve kaset bulundu.Alınan bilgiye göre, Merkeze bağlı Ahılı Köyü'nde balıkçı A.A, sulama barajı kıyısına atılmış kitapları gördü ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine haber verdi.Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda ekipler, yaptıkları aramada, baraja atılmış FETÖ elebaşı Gülen'e ait kitap, CD ve kaset tespit etti.Ekipler, olayla ilgili soruşturma başlattı.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale’de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'e ait kitap, CD ve kaset bulundu.Alınan bilgiye göre, Merkeze...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale’de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'e ait kitap, CD ve kaset bulundu.

Alınan bilgiye göre, Merkeze bağlı Ahılı Köyü'nde balıkçı A.A, sulama barajı kıyısına atılmış kitapları gördü ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine haber verdi.

Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda ekipler, yaptıkları aramada, baraja atılmış FETÖ elebaşı Gülen'e ait kitap, CD ve kaset tespit etti.

Ekipler, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.