pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de Hırsızlık İddiası

16.01.2019 - 15:38, Güncelleme: 16.01.2019 - 15:38
 

Niğde'de Hırsızlık İddiası

NİĞDE (AA) - Niğde'de tarladan traktör römorku ve hidroforu çaldığı iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Bor...

NİĞDE (AA) - Niğde'de tarladan traktör römorku ve hidroforu çaldığı iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Bor ilçesine bağlı Kızılca köyünde, K.A'ya ait tarladan traktör römorku ve hidroforun çalındığı bilgisi üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı.Ekipler, çalınan malzemeleri Konya'nın Ereğli ilçesi Zengen Mahallesi'ndeki bir evin bahçesinde buldu.Hırsızlık zanlıları E.B, A.T. ve Y.T. gözaltına alındı.
NİĞDE (AA) - Niğde'de tarladan traktör römorku ve hidroforu çaldığı iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Bor...

NİĞDE (AA) - Niğde'de tarladan traktör römorku ve hidroforu çaldığı iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Bor ilçesine bağlı Kızılca köyünde, K.A'ya ait tarladan traktör römorku ve hidroforun çalındığı bilgisi üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı.

Ekipler, çalınan malzemeleri Konya'nın Ereğli ilçesi Zengen Mahallesi'ndeki bir evin bahçesinde buldu.

Hırsızlık zanlıları E.B, A.T. ve Y.T. gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.