pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'da Ulaşıma Kar Engeli

16.01.2019 - 11:58, Güncelleme: 16.01.2019 - 11:58
 

Konya'da Ulaşıma Kar Engeli

Etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Seydişehir ilçesinden itibaren Antalya istikametine araç geçişine izin verilmiyor

KONYA (AA) - Konya'da etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Seydişehir ilçesinden itibaren Antalya istikametine araç geçişine izin verilmiyor.Kentte akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkiliyor. Kar yağışının yoğun olduğu Seydişehir ilçesinde de ulaşımda aksaklıklar yaşanıyor. Seydişehir Bölge Trafik ekipleri, kar yağışı ve tipi nedeniyle Marangozlar Kavşağı'ndan itibaren, Antalya istikametine araç geçişine izin vermiyor. Dinlenme tesislerinde bekleyen sürücüler, yaklaşık 24 saattir bekletildiklerini belirterek, yolların en kısa zamanda açılmasını ümit ettiklerini bildirdi.Karayolları ekipleri ise tuzlama, kar küreme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Seydişehir ilçesinden itibaren Antalya istikametine araç geçişine izin verilmiyor

KONYA (AA) - Konya'da etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Seydişehir ilçesinden itibaren Antalya istikametine araç geçişine izin verilmiyor.

Kentte akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkiliyor. Kar yağışının yoğun olduğu Seydişehir ilçesinde de ulaşımda aksaklıklar yaşanıyor.

Seydişehir Bölge Trafik ekipleri, kar yağışı ve tipi nedeniyle Marangozlar Kavşağı'ndan itibaren, Antalya istikametine araç geçişine izin vermiyor.

Dinlenme tesislerinde bekleyen sürücüler, yaklaşık 24 saattir bekletildiklerini belirterek, yolların en kısa zamanda açılmasını ümit ettiklerini bildirdi.

Karayolları ekipleri ise tuzlama, kar küreme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.