pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas’ın Gürün ilçesinde etkili olan tipi hayatı felç etti

16.01.2019 - 01:58, Güncelleme: 16.01.2019 - 01:58
 

Sivas’ın Gürün ilçesinde etkili olan tipi hayatı felç etti

Yoğun kar yağışı ve tipi Gürün ilçesinin Sivas ve Kayseri ile olan ulaşımını kesti.

Sivas'ın Gürün ilçesinde etkili olan tipi hayatı felç etti.Yoğun kar yağışı ve tipi Gürün ilçesinin Sivas ve Kayseri ile olan ulaşımını kesti. Kayseri- Malatya karayolu Gürün ilçesinde ulaşıma kapandı. Sivas'tan Gürün istikametine araçların gitmesine izin verilmedi. Tipi görüş mesafesini neredeyse tamamen engellediği için ulaşımda ciddi aksamalar yaşandı. Malatya'dan Kayseri istikameti gitmek isteyen çok sayıda yolcu geceyi Gürün'de geçirmek zorunda kaldı. Bir çok kişi tesislerde sabahladı. İlçe Kaymakamlığı isteyenleri geceyi geçirmeleri için yurtlara yerleştirdi. Gürün Belediye Başkanı Nami Çitçi de Güründe kalan yolculara beslenme ve konaklama desteği verdi.
Yoğun kar yağışı ve tipi Gürün ilçesinin Sivas ve Kayseri ile olan ulaşımını kesti.
Sivas'ın Gürün ilçesinde etkili olan tipi hayatı felç etti.

Yoğun kar yağışı ve tipi Gürün ilçesinin Sivas ve Kayseri ile olan ulaşımını kesti. Kayseri- Malatya karayolu Gürün ilçesinde ulaşıma kapandı. Sivas'tan Gürün istikametine araçların gitmesine izin verilmedi. Tipi görüş mesafesini neredeyse tamamen engellediği için ulaşımda ciddi aksamalar yaşandı. Malatya'dan Kayseri istikameti gitmek isteyen çok sayıda yolcu geceyi Gürün'de geçirmek zorunda kaldı. Bir çok kişi tesislerde sabahladı. İlçe Kaymakamlığı isteyenleri geceyi geçirmeleri için yurtlara yerleştirdi. Gürün Belediye Başkanı Nami Çitçi de Güründe kalan yolculara beslenme ve konaklama desteği verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.