pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrenciler Kuşlar İçin Yuva Yaptı

15.01.2019 - 14:13, Güncelleme: 15.01.2019 - 14:13
 

Öğrenciler Kuşlar İçin Yuva Yaptı

YOZGAT (AA) - Sorgun Agahefendi İlkokulu öğrencileri, okul bahçesinde bulunan ağaçlara kuşlar için yuva yerleştirdi. Okul Müdürü Ömer Kahramanoğlu,...

YOZGAT (AA) - Sorgun Agahefendi İlkokulu öğrencileri, okul bahçesinde bulunan ağaçlara kuşlar için yuva yerleştirdi. Okul Müdürü Ömer Kahramanoğlu, öğrencilerin değerler eğitimi kapsamında doğa ve hayvan sevgisine dikkati çekmek amacıyla okul bahçesinde bulunan ağaçlara 5 küçük 5 de büyük olmak üzere 10 yuva koyduklarını belirtti. Yuvaları Sorgun Belediye itfaiyesinin yardımıyla ağaçlara yerleştirildiğini anlatan Kahramanoğlu, "Kış mevsiminde kuşlar karınlarını doyurmakta çok güçlük çekiyorlar. Öğrencilerimiz koydukları kuş yuvalarına günlük yem de bırakacaklar. Bu çalışma hem paylaşmayı hem kuşlara yardım etmeyi öğreten bir etkinlik oldu. Etkinliğimiz çocuklarımızın gelecek hayatında tabiata, canlılara ve hayvanlara bakış açısını da değiştirecektir." dedi.
YOZGAT (AA) - Sorgun Agahefendi İlkokulu öğrencileri, okul bahçesinde bulunan ağaçlara kuşlar için yuva yerleştirdi. Okul Müdürü Ömer Kahramanoğlu,...

YOZGAT (AA) - Sorgun Agahefendi İlkokulu öğrencileri, okul bahçesinde bulunan ağaçlara kuşlar için yuva yerleştirdi.

Okul Müdürü Ömer Kahramanoğlu, öğrencilerin değerler eğitimi kapsamında doğa ve hayvan sevgisine dikkati çekmek amacıyla okul bahçesinde bulunan ağaçlara 5 küçük 5 de büyük olmak üzere 10 yuva koyduklarını belirtti.

Yuvaları Sorgun Belediye itfaiyesinin yardımıyla ağaçlara yerleştirildiğini anlatan Kahramanoğlu, "Kış mevsiminde kuşlar karınlarını doyurmakta çok güçlük çekiyorlar. Öğrencilerimiz koydukları kuş yuvalarına günlük yem de bırakacaklar. Bu çalışma hem paylaşmayı hem kuşlara yardım etmeyi öğreten bir etkinlik oldu. Etkinliğimiz çocuklarımızın gelecek hayatında tabiata, canlılara ve hayvanlara bakış açısını da değiştirecektir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.