pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aü Rektörü Şafak Ertan Çomaklı'ya Ziyaretler

15.01.2019 - 13:23, Güncelleme: 15.01.2019 - 13:23
 

Aü Rektörü Şafak Ertan Çomaklı'ya Ziyaretler

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Bilişim Derneği Eskişehir Şube Başkanı Barış Günaydın ve Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) temsilcileri, Anadolu Üniversitesi...

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Bilişim Derneği Eskişehir Şube Başkanı Barış Günaydın ve Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) temsilcileri, Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'yı ziyaret etti.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Rektör Prof. Dr. Çomaklı'nın makamında gerçekleşen görüşmede Günaydın, hayırlı olsun dileklerini iletti.LÖSEV Eskişehir Şubesi temsilcileri Yasemin Durukan ve Meltem Durulkan da AÜ Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'ya yeni görevinde başarılar diledi.
ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Bilişim Derneği Eskişehir Şube Başkanı Barış Günaydın ve Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) temsilcileri, Anadolu Üniversitesi...

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Bilişim Derneği Eskişehir Şube Başkanı Barış Günaydın ve Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) temsilcileri, Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'yı ziyaret etti.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Rektör Prof. Dr. Çomaklı'nın makamında gerçekleşen görüşmede Günaydın, hayırlı olsun dileklerini iletti.

LÖSEV Eskişehir Şubesi temsilcileri Yasemin Durukan ve Meltem Durulkan da AÜ Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'ya yeni görevinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.