pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Komşuların Dikkati Hırsızlık Zanlılarını Ele Verdi

14.01.2019 - 09:43, Güncelleme: 14.01.2019 - 09:43
 

Komşuların Dikkati Hırsızlık Zanlılarını Ele Verdi

Konya'da hırsızlık amacıyla eve giren 2 şüpheli ile gözcülük yapan kadın zanlı, komşuların ihbarıyla polis ekiplerince yakalandı

KONYA (AA) - Konya'da hırsızlık amacıyla eve giren 2 zanlı ile gözcülük yapan kadın şüpheli, komşuların ihbarıyla yakalandı. Merkez Selçuklu ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi Yeşilbayır Caddesi'ndeki eve 2 kişinin girdiğini, kapıda da bir kadının beklediğini fark eden mahalle sakinleri polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, dışarıda gözcülük yapan Raziye Ç. ile içerideki Osman S. ve Halil Ç'yi suçüstü yakaladı. Zanlıların çok sayıda suç kaydının bulunduğu öğrenildi.
Konya'da hırsızlık amacıyla eve giren 2 şüpheli ile gözcülük yapan kadın zanlı, komşuların ihbarıyla polis ekiplerince yakalandı

KONYA (AA) - Konya'da hırsızlık amacıyla eve giren 2 zanlı ile gözcülük yapan kadın şüpheli, komşuların ihbarıyla yakalandı.

Merkez Selçuklu ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi Yeşilbayır Caddesi'ndeki eve 2 kişinin girdiğini, kapıda da bir kadının beklediğini fark eden mahalle sakinleri polisi aradı.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, dışarıda gözcülük yapan Raziye Ç. ile içerideki Osman S. ve Halil Ç'yi suçüstü yakaladı.

Zanlıların çok sayıda suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.