pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zabıta Haftası

05.09.2016 - 15:33, Güncelleme: 05.09.2016 - 15:33
 

Zabıta Haftası

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'deki belediye zabıta teşkilatları, Zabıta Haftası'nı düzenlenen törenle kutladı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesinden...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'deki belediye zabıta teşkilatları, Zabıta Haftası'nı düzenlenen törenle kutladı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Zabıta Haftası nedeniyle Valilik Meydanı'nda çelenk sunma töreni yapıldı. Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanı Aykut Hamzaçebi, törende yaptığı konuşmada, zabıtaların zor şartlar altında Eskişehir halkı için büyük özveri ile çalıştıklarını ifade etti. Zabıta komiseri Ayşe Doğantuna da Eskişehir halkının memnuniyetini en üst seviyede tutarak, halktan gelen talepler doğrultusunda hizmet vermeye devam ettiklerini dile getirerek, "Halkımızla 7 gün 24 saat iç içe yürüttüğümüz hizmetlerimizde adalet, dürüstlük ve kaliteden asla ödün vermemeye çalışıyoruz. Zabıta teşkilatı geçmişte olduğu gibi bugün de halkımızın yanındadır, onların huzuru ve refahı için vardır.” ifadelerini kullandı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'deki belediye zabıta teşkilatları, Zabıta Haftası'nı düzenlenen törenle kutladı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesinden...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'deki belediye zabıta teşkilatları, Zabıta Haftası'nı düzenlenen törenle kutladı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Zabıta Haftası nedeniyle Valilik Meydanı'nda çelenk sunma töreni yapıldı.

Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanı Aykut Hamzaçebi, törende yaptığı konuşmada, zabıtaların zor şartlar altında Eskişehir halkı için büyük özveri ile çalıştıklarını ifade etti.

Zabıta komiseri Ayşe Doğantuna da Eskişehir halkının memnuniyetini en üst seviyede tutarak, halktan gelen talepler doğrultusunda hizmet vermeye devam ettiklerini dile getirerek, "Halkımızla 7 gün 24 saat iç içe yürüttüğümüz hizmetlerimizde adalet, dürüstlük ve kaliteden asla ödün vermemeye çalışıyoruz. Zabıta teşkilatı geçmişte olduğu gibi bugün de halkımızın yanındadır, onların huzuru ve refahı için vardır.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.