pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sorgun'da Hırsızlık Zanlısı Yakalandı

13.01.2019 - 11:13, Güncelleme: 13.01.2019 - 11:13
 

Sorgun'da Hırsızlık Zanlısı Yakalandı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde bir depodan 26 bin lira değerinde malzeme çaldığı iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre,...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde bir depodan 26 bin lira değerinde malzeme çaldığı iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Sorgun İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Aziz Yağan'a ait Mükremin Mahallesi'ndeki depodan yaklaşık değeri 26 bin lira olan redüktör, motor, kaynak makinesi gibi çeşitli malzemelerin çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı.Malzemelerin sanayi sitesinde bir hurdacıya satıldığını tespit eden ekipler, satışı yapan şüpheli S.S'yi gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.S, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde bir depodan 26 bin lira değerinde malzeme çaldığı iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre,...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde bir depodan 26 bin lira değerinde malzeme çaldığı iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Sorgun İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Aziz Yağan'a ait Mükremin Mahallesi'ndeki depodan yaklaşık değeri 26 bin lira olan redüktör, motor, kaynak makinesi gibi çeşitli malzemelerin çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı.

Malzemelerin sanayi sitesinde bir hurdacıya satıldığını tespit eden ekipler, satışı yapan şüpheli S.S'yi gözaltına aldı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.S, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.