pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Ab-ı Bade Reng" Sergisi Açıldı

12.01.2019 - 18:03, Güncelleme: 12.01.2019 - 18:03
 

"Ab-ı Bade Reng" Sergisi Açıldı

ANKARA (AA) - Türk süsleme sanatlarından kaat'ı ile yapılan eserlerden oluşan "Ab-ı Bade Reng" sergisi açıldı. Ankara Sanat Galerisi'ndeki sergide, sanatçı...

ANKARA (AA) - Türk süsleme sanatlarından kaat'ı ile yapılan eserlerden oluşan "Ab-ı Bade Reng" sergisi açıldı. Ankara Sanat Galerisi'ndeki sergide, sanatçı Ahmet Çoktan'ın kağıt ve deri oymacılığı olarak bilinen kaat'ı sanatıyla yaptığı 76 eser bulunuyor.Çoktan, sergiye ilişkin AA muhabirine yaptığı değerlendirmede, "Bir eser, günde 12 saat çalışarak bir ila beş hafta arasında değişen sürelerde tamamlanıyor." ifadesini kullandı.Küratörlüğünü Beste Gürsu'nun yaptığı sergi, 30 Ocak'a kadar ziyaret edilebilecek.
ANKARA (AA) - Türk süsleme sanatlarından kaat'ı ile yapılan eserlerden oluşan "Ab-ı Bade Reng" sergisi açıldı. Ankara Sanat Galerisi'ndeki sergide, sanatçı...

ANKARA (AA) - Türk süsleme sanatlarından kaat'ı ile yapılan eserlerden oluşan "Ab-ı Bade Reng" sergisi açıldı.

Ankara Sanat Galerisi'ndeki sergide, sanatçı Ahmet Çoktan'ın kağıt ve deri oymacılığı olarak bilinen kaat'ı sanatıyla yaptığı 76 eser bulunuyor.

Çoktan, sergiye ilişkin AA muhabirine yaptığı değerlendirmede, "Bir eser, günde 12 saat çalışarak bir ila beş hafta arasında değişen sürelerde tamamlanıyor." ifadesini kullandı.

Küratörlüğünü Beste Gürsu'nun yaptığı sergi, 30 Ocak'a kadar ziyaret edilebilecek.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.