pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da 15 Temmuz Şehitleri Anısına Bisiklet Turu Düzenlendi

05.09.2016 - 13:58, Güncelleme: 05.09.2016 - 13:58
 

Aksaray'da 15 Temmuz Şehitleri Anısına Bisiklet Turu Düzenlendi

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, "Direnişten Dirilişe" temalı bisiklet turu, 15 Temmuz şehitleri anısına gerçekleştirildi.Aksaray Kültür İlim ve Fikir Derneği...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, "Direnişten Dirilişe" temalı bisiklet turu, 15 Temmuz şehitleri anısına gerçekleştirildi.Aksaray Kültür İlim ve Fikir Derneği (AKİFDER) ve ASIM Gençlik ve Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, yaklaşık 20 bisikletçi, Cumhuriyet Mahallesi'nden başlayarak Acıgöl beldesine gelerek 25 kilometrelik yolda pedal çevirdi.ASIM Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Tamer Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, etkinliği 15 Temmuz'da şehit olanların anısına yaptıklarını söyledi.Dernek üyelerinin katılımıyla etkinliğin gerçekleştirildiğini ifade eden Öztürk, "15 Temmuz gecesinde FETÖ'nün ülkemizde yapmaya çalıştığı darbe girişimi sonucunda birçok şehit verdik. Ancak vatan, millet, din aşkı ile sokağa çıkan ve darbe girişimine bedenleriyle dur diyen milletimiz buna izin vermedi. 15 Temmuz'daki şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Allah onlardan razı olsun. Eğer bu dik duruş ve direniş olmasaydı, güzel vatanımızda bu faaliyetleri yapamayacaktık." diye konuştu.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da, "Direnişten Dirilişe" temalı bisiklet turu, 15 Temmuz şehitleri anısına gerçekleştirildi.Aksaray Kültür İlim ve Fikir Derneği...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, "Direnişten Dirilişe" temalı bisiklet turu, 15 Temmuz şehitleri anısına gerçekleştirildi.

Aksaray Kültür İlim ve Fikir Derneği (AKİFDER) ve ASIM Gençlik ve Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, yaklaşık 20 bisikletçi, Cumhuriyet Mahallesi'nden başlayarak Acıgöl beldesine gelerek 25 kilometrelik yolda pedal çevirdi.

ASIM Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Tamer Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, etkinliği 15 Temmuz'da şehit olanların anısına yaptıklarını söyledi.

Dernek üyelerinin katılımıyla etkinliğin gerçekleştirildiğini ifade eden Öztürk, "15 Temmuz gecesinde FETÖ'nün ülkemizde yapmaya çalıştığı darbe girişimi sonucunda birçok şehit verdik. Ancak vatan, millet, din aşkı ile sokağa çıkan ve darbe girişimine bedenleriyle dur diyen milletimiz buna izin vermedi. 15 Temmuz'daki şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Allah onlardan razı olsun. Eğer bu dik duruş ve direniş olmasaydı, güzel vatanımızda bu faaliyetleri yapamayacaktık." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.