pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yerel Seçimlere Doğru

10.01.2019 - 15:03, Güncelleme: 10.01.2019 - 15:03
 

Yerel Seçimlere Doğru

ANKARA (AA) - AK Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Baki Demirbaş, esnaf ve gençlerle bir araya geldi.Demirbaş, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi toplumun farklı...

ANKARA (AA) - AK Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Baki Demirbaş, esnaf ve gençlerle bir araya geldi.Demirbaş, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi toplumun farklı kesimleri ile buluşuyor.Esnaf ve gençlerle bir araya gelen Demirbaş, 31 Mart’a kadar, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacaklarını vurguladı. "Sayın Cumhurbaşkanımız benim Çubuk Belediye Başkanlığı için adaylığımı uygun gördüler. Ben de hem Cumhurbaşkanımızın hem de ilçe halkımızın güvenine layık olmak için var gücümle çalışacağım." diyen Demirbaş, belediye başkanlığını sadece günü kurtarmak için değil, Çubuk'u geleceğe hazırlama vizyonuna talip olmak için istediklerini söyledi.Demirbaş, Çubuk’u başkentin en iyi ilçeleri arasına getirmek için canla başla el birliği ile çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek, "Özellikle istihdama ve yatımcılara yönelik iş adamlarımıza, girişimcilerimize yönelik iş geliştirme, çeşitlendirme ve geliştirdikleri projelerin desteklenmesini sağlayacağız. İlçemizde işsizliğin azaltılması için istihdama yönelik projelerden turizm, sanayi, hayvancılık ve tarıma yönelik yatırımların teşvik edilmesini ve desteklenmesini sağlayacağız. Şeffaf yönetim ve katılımcı belediyecilik anlayışını inşallah ilçemizde yerleştireceğiz." diye konuştu.
ANKARA (AA) - AK Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Baki Demirbaş, esnaf ve gençlerle bir araya geldi.Demirbaş, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi toplumun farklı...

ANKARA (AA) - AK Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Baki Demirbaş, esnaf ve gençlerle bir araya geldi.

Demirbaş, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi toplumun farklı kesimleri ile buluşuyor.

Esnaf ve gençlerle bir araya gelen Demirbaş, 31 Mart’a kadar, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacaklarını vurguladı.

"Sayın Cumhurbaşkanımız benim Çubuk Belediye Başkanlığı için adaylığımı uygun gördüler. Ben de hem Cumhurbaşkanımızın hem de ilçe halkımızın güvenine layık olmak için var gücümle çalışacağım." diyen Demirbaş, belediye başkanlığını sadece günü kurtarmak için değil, Çubuk'u geleceğe hazırlama vizyonuna talip olmak için istediklerini söyledi.

Demirbaş, Çubuk’u başkentin en iyi ilçeleri arasına getirmek için canla başla el birliği ile çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek, "Özellikle istihdama ve yatımcılara yönelik iş adamlarımıza, girişimcilerimize yönelik iş geliştirme, çeşitlendirme ve geliştirdikleri projelerin desteklenmesini sağlayacağız. İlçemizde işsizliğin azaltılması için istihdama yönelik projelerden turizm, sanayi, hayvancılık ve tarıma yönelik yatırımların teşvik edilmesini ve desteklenmesini sağlayacağız. Şeffaf yönetim ve katılımcı belediyecilik anlayışını inşallah ilçemizde yerleştireceğiz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.