pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karapınar'da Doğaya Yem Bırakılıyor

10.01.2019 - 11:23, Güncelleme: 10.01.2019 - 11:23
 

Karapınar'da Doğaya Yem Bırakılıyor

KONYA (AA) - Arazinin beyaza büründüğü Karapınar ilçesinde kuşlar için yem bırakılıyor.Kar kalınlığının 15 santimetreye ulaştığı ilçede Karapınar...

KONYA (AA) - Arazinin beyaza büründüğü Karapınar ilçesinde kuşlar için yem bırakılıyor.Kar kalınlığının 15 santimetreye ulaştığı ilçede Karapınar Belediyesi tarafından, zorlu kış şartlarında doğal ortamlarında yiyecek bulmakta zorlanan kuşlar için doğaya yem bırakılmaya devam ediliyor.Belediye Başkanı Mehmet Yaka, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe genelinde arazilerin karla kaplı olduğuna dikkati çekerek, "Kuşlar ve sokak hayvanları yiyecek bulamıyor. Kış şartlarında yiyecek bulmakta güçlük çeken kuşların aç kalmaması için Belediye olarak ilçemizin çeşitli noktalarına Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yem bırakmaya devam ediyoruz. Yem bırakma işlemleri hava şartlarına göre belli aralıklarla devam edecek. Bu konuda vatandaşlarımız da duyarlı olmalıdır." diye konuştu.
KONYA (AA) - Arazinin beyaza büründüğü Karapınar ilçesinde kuşlar için yem bırakılıyor.Kar kalınlığının 15 santimetreye ulaştığı ilçede Karapınar...

KONYA (AA) - Arazinin beyaza büründüğü Karapınar ilçesinde kuşlar için yem bırakılıyor.

Kar kalınlığının 15 santimetreye ulaştığı ilçede Karapınar Belediyesi tarafından, zorlu kış şartlarında doğal ortamlarında yiyecek bulmakta zorlanan kuşlar için doğaya yem bırakılmaya devam ediliyor.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe genelinde arazilerin karla kaplı olduğuna dikkati çekerek, "Kuşlar ve sokak hayvanları yiyecek bulamıyor. Kış şartlarında yiyecek bulmakta güçlük çeken kuşların aç kalmaması için Belediye olarak ilçemizin çeşitli noktalarına Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yem bırakmaya devam ediyoruz. Yem bırakma işlemleri hava şartlarına göre belli aralıklarla devam edecek. Bu konuda vatandaşlarımız da duyarlı olmalıdır." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.