pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de Eğitime Kar Engeli

08.01.2019 - 14:43, Güncelleme: 08.01.2019 - 14:43
 

Niğde'de Eğitime Kar Engeli

NİĞDE (AA) - Niğde'de olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde okullara yarın ara verildi. Vali Yılmaz Şimşek, kar yağışı nedeniyle il genelinde...

NİĞDE (AA) - Niğde'de olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde okullara yarın ara verildi. Vali Yılmaz Şimşek, kar yağışı nedeniyle il genelinde okulların tatil edildiğini sosyal medya hesaplarından duyurdu.Şimşek, "Kar, bir şehre ancak bu kadar yakışır. Sevgili çocuklar, kar yağışı nedeniyle 09.01.2019 Çarşamba günü eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Bu muhteşem manzaranın tadını çıkarırken sağlığınıza dikkat etmeyi unutmayın. Geleceğimizin teminatı olan sizler, bizim her şeyimizsiniz." paylaşımında bulundu.Hamile ve engelli kamu personeli de yarın idari izinli sayılacak.
NİĞDE (AA) - Niğde'de olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde okullara yarın ara verildi. Vali Yılmaz Şimşek, kar yağışı nedeniyle il genelinde...

NİĞDE (AA) - Niğde'de olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde okullara yarın ara verildi.

Vali Yılmaz Şimşek, kar yağışı nedeniyle il genelinde okulların tatil edildiğini sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Şimşek, "Kar, bir şehre ancak bu kadar yakışır. Sevgili çocuklar, kar yağışı nedeniyle 09.01.2019 Çarşamba günü eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Bu muhteşem manzaranın tadını çıkarırken sağlığınıza dikkat etmeyi unutmayın. Geleceğimizin teminatı olan sizler, bizim her şeyimizsiniz." paylaşımında bulundu.

Hamile ve engelli kamu personeli de yarın idari izinli sayılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.