pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hentbolda Transfer

04.09.2016 - 18:43, Güncelleme: 04.09.2016 - 18:43
 

Hentbolda Transfer

- Eskişehir Hentbol, Rusya'nın Kuban Krasnodar takımından Alla Chernyshkova'yı transfer etti

ESKİŞEHİR (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig'in yeni temsilcilerinden Eskişehir Hentbol, Rusya'nın Kuban Krasnodar takımından Alla Chernyshkova'yı kadrosuna kattı.Kulüp idari menajeri Duygu Afacan, düzenlediği basın toplantısında, 1988 doğumlu Rus oyun kurucunun Kuban Krasnodar'ın yanı sıra daha önce Rostov-Don takımında forma giydiğini ve Rusya Genç Milli Takımı'nda da kaptanlık yaptığını söyledi.Chernyshkova'nın tecrübesini ve gücünü ligde en iyi şekilde kullanmak istediklerini ifade eden Afacan, yeni transferlerinin başarıya ulaşmalarında kendilerine katkı sağlayacağına inandıklarını vurguladı.Afacan, kendilerine destek veren başta AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay ile tüm sponsorlara teşekkür etti.Rus oyuncu Chernyshkova ise Eskişehir Hentbol'a gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kenti çok beğendiğini ve takımla beraber başarılara ulaşmak için tüm mücadelesini ortaya koyacağını ifade etti. Alla Chernyshkova, konuşmaların ardından kendisini 2 yıl Eskişehir Hentbol'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
- Eskişehir Hentbol, Rusya'nın Kuban Krasnodar takımından Alla Chernyshkova'yı transfer etti


ESKİŞEHİR (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig'in yeni temsilcilerinden Eskişehir Hentbol, Rusya'nın Kuban Krasnodar takımından Alla Chernyshkova'yı kadrosuna kattı.

Kulüp idari menajeri Duygu Afacan, düzenlediği basın toplantısında, 1988 doğumlu Rus oyun kurucunun Kuban Krasnodar'ın yanı sıra daha önce Rostov-Don takımında forma giydiğini ve Rusya Genç Milli Takımı'nda da kaptanlık yaptığını söyledi.

Chernyshkova'nın tecrübesini ve gücünü ligde en iyi şekilde kullanmak istediklerini ifade eden Afacan, yeni transferlerinin başarıya ulaşmalarında kendilerine katkı sağlayacağına inandıklarını vurguladı.

Afacan, kendilerine destek veren başta AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay ile tüm sponsorlara teşekkür etti.

Rus oyuncu Chernyshkova ise Eskişehir Hentbol'a gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kenti çok beğendiğini ve takımla beraber başarılara ulaşmak için tüm mücadelesini ortaya koyacağını ifade etti.

Alla Chernyshkova, konuşmaların ardından kendisini 2 yıl Eskişehir Hentbol'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.