pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Kablo Hırsızlığı

08.01.2019 - 09:53, Güncelleme: 08.01.2019 - 09:53
 

Kayseri'de Kablo Hırsızlığı

İncesu ilçesinde haberleşme ve enerji nakil hatlarından kablo hırsızlığı yapan 3 kişi tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin İncesu ilçesinde, haberleşme ve enerji nakil hatlarındaki kabloları keserek çaldıkları tespit edilen 3 zanlı tutuklandı.Jandarma ekipleri, Çardaklı Mahallesi'nde Türk Telekom'a ait haberleşme ve enerji nakil hatlarındaki kabloların kesildiğini tespit etti.Olay bölgesi ve çevrede yapılan araştırma sonucu belirlenen şüpheliler A.S. ve H.O. ikametlerinde gözaltına aldı.Zanlıların ikametlerindeki aramada, 200 metre uzunluğundaki kablolarla bunları kesmekte kullandıkları aletler ele geçirildi.Şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda Ö.A. da gözaltına alındı.Daha önce de benzer hırsızlık olaylarına karıştıkları belirlenen 3 zanlı, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.
İncesu ilçesinde haberleşme ve enerji nakil hatlarından kablo hırsızlığı yapan 3 kişi tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin İncesu ilçesinde, haberleşme ve enerji nakil hatlarındaki kabloları keserek çaldıkları tespit edilen 3 zanlı tutuklandı.

Jandarma ekipleri, Çardaklı Mahallesi'nde Türk Telekom'a ait haberleşme ve enerji nakil hatlarındaki kabloların kesildiğini tespit etti.

Olay bölgesi ve çevrede yapılan araştırma sonucu belirlenen şüpheliler A.S. ve H.O. ikametlerinde gözaltına aldı.

Zanlıların ikametlerindeki aramada, 200 metre uzunluğundaki kablolarla bunları kesmekte kullandıkları aletler ele geçirildi.

Şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda Ö.A. da gözaltına alındı.

Daha önce de benzer hırsızlık olaylarına karıştıkları belirlenen 3 zanlı, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.