pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sorgun'da Esnafa Beyanname Uyarısı

07.01.2019 - 14:53, Güncelleme: 07.01.2019 - 14:53
 

Sorgun'da Esnafa Beyanname Uyarısı

YOZGAT (AA) - Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdal Kaygusuz, yeni yıl itibariyle basit usul esnafının beyannamelerini oda olarak kendilerinin yapacağını...

YOZGAT (AA) - Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdal Kaygusuz, yeni yıl itibariyle basit usul esnafının beyannamelerini oda olarak kendilerinin yapacağını bildirdi. Esnafın her 3 ayda bir beyanname vereceğini kaydeden Kaygusuz, basit usule tabi mükelleflerin alış ve giderleri ile satış ve hasılatlarına ilişkin üçer aylık kayıtlarının, 2019 itibarıyla odaları tarafından yapılacağını kaydetti.Kaygusuz, "Odamıza kayıtlı olan basit usul esnafımız odamıza gelerek, beyannamelerini makul fiyat karşılığında alabilecek." dedi.
YOZGAT (AA) - Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdal Kaygusuz, yeni yıl itibariyle basit usul esnafının beyannamelerini oda olarak kendilerinin yapacağını...

YOZGAT (AA) - Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdal Kaygusuz, yeni yıl itibariyle basit usul esnafının beyannamelerini oda olarak kendilerinin yapacağını bildirdi.

Esnafın her 3 ayda bir beyanname vereceğini kaydeden Kaygusuz, basit usule tabi mükelleflerin alış ve giderleri ile satış ve hasılatlarına ilişkin üçer aylık kayıtlarının, 2019 itibarıyla odaları tarafından yapılacağını kaydetti.

Kaygusuz, "Odamıza kayıtlı olan basit usul esnafımız odamıza gelerek, beyannamelerini makul fiyat karşılığında alabilecek." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.