pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'den Şırnak'a Gönül Köprüsü

04.09.2016 - 14:28, Güncelleme: 04.09.2016 - 14:28
 

Kayseri'den Şırnak'a Gönül Köprüsü

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in de katılımıyla Kayseri'den geniş kapsamlı bir heyet Şırnak'a giderek gönül köprüsü...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in de katılımıyla Kayseri'den geniş kapsamlı bir heyet Şırnak'a giderek gönül köprüsü kurdu.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Genel Merkezi ve AK Parti Kayseri İl Başkanlığının "Gönül Köprüsü" projesi kapsamında Şırnak'a giden Kayseri heyetinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yanı sıra AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe belediye başkanları, AK Parti il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, oda başkanları, iş adamları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile basın mensupları yer aldı.Şırnak'a giden Kayseri heyetine Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya öncülük etti. Şırnaklı gençler Kayseri heyetini sloganlarla karşıladı.Şerafettin Elçi Havalimanı'na inen Kayseri heyeti, Şırnak Valisi Ali İhsan Su ve diğer yetkililerce karşılandı.Başkan Mustafa Çelik ve beraberindeki heyet İdil ilçesinde Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte İdil Kaymakamı Ersin Tekeli'yi ziyaret etti.Esnafla çay içen ve sohbet eden Başkan Çelik, gelen talepler üzerine İdil'de bulunan futbol takımına spor malzemesi sözü verdi.Ayrıca takımın Talasgücü ile dostluk maçı yapması da kararlaştırıldı. Başkan Mustafa Çelik, esnaf ziyaretleri sırasında bir terzi dükkanına girdi ve baba mesleği olan terzilikle ilgili sohbet etti.Silopi'de ise Kayseri heyeti "Kayseri-Şırnak omuz omuza", "Şırnak sizinle gurur duyuyor" sloganları ile karşılandı. Kayseri heyetine Silopi'de bir yemek verildi. Yemekte konuşan Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Şırnak ve ilçelerinde yapılan hizmetlerle ilgili bilgi verdi.
KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in de katılımıyla Kayseri'den geniş kapsamlı bir heyet Şırnak'a giderek gönül köprüsü...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in de katılımıyla Kayseri'den geniş kapsamlı bir heyet Şırnak'a giderek gönül köprüsü kurdu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Genel Merkezi ve AK Parti Kayseri İl Başkanlığının "Gönül Köprüsü" projesi kapsamında Şırnak'a giden Kayseri heyetinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yanı sıra AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe belediye başkanları, AK Parti il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, oda başkanları, iş adamları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile basın mensupları yer aldı.

Şırnak'a giden Kayseri heyetine Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya öncülük etti. Şırnaklı gençler Kayseri heyetini sloganlarla karşıladı.

Şerafettin Elçi Havalimanı'na inen Kayseri heyeti, Şırnak Valisi Ali İhsan Su ve diğer yetkililerce karşılandı.

Başkan Mustafa Çelik ve beraberindeki heyet İdil ilçesinde Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte İdil Kaymakamı Ersin Tekeli'yi ziyaret etti.

Esnafla çay içen ve sohbet eden Başkan Çelik, gelen talepler üzerine İdil'de bulunan futbol takımına spor malzemesi sözü verdi.

Ayrıca takımın Talasgücü ile dostluk maçı yapması da kararlaştırıldı. Başkan Mustafa Çelik, esnaf ziyaretleri sırasında bir terzi dükkanına girdi ve baba mesleği olan terzilikle ilgili sohbet etti.

Silopi'de ise Kayseri heyeti "Kayseri-Şırnak omuz omuza", "Şırnak sizinle gurur duyuyor" sloganları ile karşılandı. Kayseri heyetine Silopi'de bir yemek verildi.

Yemekte konuşan Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Şırnak ve ilçelerinde yapılan hizmetlerle ilgili bilgi verdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.