pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman'da Kar Yağışı

06.01.2019 - 14:58, Güncelleme: 06.01.2019 - 14:58
 

Karaman'da Kar Yağışı

İç Anadolu'yu Akdeniz Bölgesi'ne bağlayan Sertavul Geçidi'nde kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor

KARAMAN (AA) - İç Anadolu Bölgesi'ni Akdeniz Bölgesi'ne bağlayan Sertavul Geçidi'nde kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. Karaman ile Mersin'in Mut ilçesi arasındaki geçit bölgesinde dün akşam başlayan kar yağışı, yer yer devam ediyor. Kış lastiği olmayan sürücülere geçiş izni verilmeyen Sertavul Geçidi'nde, Karayolları ekiplerinin temizleme ve tuzlama çalışmaları sürüyor. Yetkililer, sürücüleri araçlarında kar lastiği takılı olmadan ve zincir bulunmadan yola çıkmamaları konusunda uyarıyor.Öte yandan Sertavul Geçidi'nde araçlarını durduran bazı sürücüler kar topu oynadı.
İç Anadolu'yu Akdeniz Bölgesi'ne bağlayan Sertavul Geçidi'nde kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor

KARAMAN (AA) - İç Anadolu Bölgesi'ni Akdeniz Bölgesi'ne bağlayan Sertavul Geçidi'nde kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Karaman ile Mersin'in Mut ilçesi arasındaki geçit bölgesinde dün akşam başlayan kar yağışı, yer yer devam ediyor. Kış lastiği olmayan sürücülere geçiş izni verilmeyen Sertavul Geçidi'nde, Karayolları ekiplerinin temizleme ve tuzlama çalışmaları sürüyor.

Yetkililer, sürücüleri araçlarında kar lastiği takılı olmadan ve zincir bulunmadan yola çıkmamaları konusunda uyarıyor.

Öte yandan Sertavul Geçidi'nde araçlarını durduran bazı sürücüler kar topu oynadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.