pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrenciler Ağaç Fidanı Dikti

05.01.2019 - 10:33, Güncelleme: 05.01.2019 - 10:33
 

Öğrenciler Ağaç Fidanı Dikti

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesindeki Selçuklu ilkokulu öğrencileri okul bahçesine ağaç fidanı dikti.Proje hakkında bilgi veren okul müdür yardımcısı...

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesindeki Selçuklu ilkokulu öğrencileri okul bahçesine ağaç fidanı dikti.Proje hakkında bilgi veren okul müdür yardımcısı Salih Yaman, "Okul olarak öğrencilerimizde doğa ve ağaç sevgisi oluşturmak için iki yıldır 'Benim Çiçek Okulum' projesi yürüttüklerini, okul bahçesine lale, gül, sümbül, vb çiçekler ve ağaç fidanları ekildiğini belirtti. Bu yıl da TEMA Vakfının yürüttüğü okul öncesi öğrencilerinde minik tema, diğer ilkokul öğrencilerinde ise yavru tema projelerine dahil olduk. Projeye katılım için sınırlı tutulmasına rağmen Seydişehir'de bu projelere katılan tek okul olma özelliğini taşıyoruz." dedi. Okul Müdürü Kadir Genç, "Öğrencilerimizle bugün 40 adet ağaç fidanı ekimini gerçekleştirdik. Öğrencilerimizde doğa ve ağaç sevgisi oluşturmak için bu projeleri yürütmeye devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.Yapılan etkinliğe ilçe milli eğitim müdürü Tahir Kibar da katıldı.
KONYA (AA) - Seydişehir ilçesindeki Selçuklu ilkokulu öğrencileri okul bahçesine ağaç fidanı dikti.Proje hakkında bilgi veren okul müdür yardımcısı...

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesindeki Selçuklu ilkokulu öğrencileri okul bahçesine ağaç fidanı dikti.

Proje hakkında bilgi veren okul müdür yardımcısı Salih Yaman, "Okul olarak öğrencilerimizde doğa ve ağaç sevgisi oluşturmak için iki yıldır 'Benim Çiçek Okulum' projesi yürüttüklerini, okul bahçesine lale, gül, sümbül, vb çiçekler ve ağaç fidanları ekildiğini belirtti.

Bu yıl da TEMA Vakfının yürüttüğü okul öncesi öğrencilerinde minik tema, diğer ilkokul öğrencilerinde ise yavru tema projelerine dahil olduk. Projeye katılım için sınırlı tutulmasına rağmen Seydişehir'de bu projelere katılan tek okul olma özelliğini taşıyoruz." dedi.

Okul Müdürü Kadir Genç, "Öğrencilerimizle bugün 40 adet ağaç fidanı ekimini gerçekleştirdik. Öğrencilerimizde doğa ve ağaç sevgisi oluşturmak için bu projeleri yürütmeye devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Yapılan etkinliğe ilçe milli eğitim müdürü Tahir Kibar da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.