pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'da Kasa Ve Araç Hırsızlığı

05.01.2019 - 09:53, Güncelleme: 05.01.2019 - 09:53
 

Konya'da Kasa Ve Araç Hırsızlığı

Polis ekipleri, 150 güvenlik kamerası kaydından yola çıkarak 9 şüpheliyi gözaltına aldı

KONYA (AA) - Konya'da çelik kasa ve araç hırsızlığına karıştıkları iddiasıyla 9 şüpheli yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Karatay ve Selçuklu ilçelerinde 5 araç ve 2 çelik kasa hırsızlığıyla ilgili çalışma başlattı.Polis ekipleri, kasaların, içindeki yaklaşık 10 bin lira, çek, senet ve tabanca alındıktan sonra İsmil Mahallesi'nde atıldığını belirledi. Şüphelilerin kaçtığı güzergahlardaki 150 güvenlik kamerası kaydını izleyen ekipler, kimliklerini tespit ettiği Burhan T, Sedat G, Zeki G, Mehmet Salih K, Burhan U, Şükrü E, Burak E, Selim S. ve Hüseyin Ç'yi gözaltına aldı.
Polis ekipleri, 150 güvenlik kamerası kaydından yola çıkarak 9 şüpheliyi gözaltına aldı

KONYA (AA) - Konya'da çelik kasa ve araç hırsızlığına karıştıkları iddiasıyla 9 şüpheli yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Karatay ve Selçuklu ilçelerinde 5 araç ve 2 çelik kasa hırsızlığıyla ilgili çalışma başlattı.

Polis ekipleri, kasaların, içindeki yaklaşık 10 bin lira, çek, senet ve tabanca alındıktan sonra İsmil Mahallesi'nde atıldığını belirledi.

Şüphelilerin kaçtığı güzergahlardaki 150 güvenlik kamerası kaydını izleyen ekipler, kimliklerini tespit ettiği Burhan T, Sedat G, Zeki G, Mehmet Salih K, Burhan U, Şükrü E, Burak E, Selim S. ve Hüseyin Ç'yi gözaltına aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.