pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Halk Otobüsü İle Servis Aracı Çarpıştı: 6 Yaralı

04.01.2019 - 15:08, Güncelleme: 04.01.2019 - 15:08
 

Kırşehir'de Halk Otobüsü İle Servis Aracı Çarpıştı: 6 Yaralı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de halk otobüsü ile özel bir şirkete ait personel servis aracının çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.S.Y'nin kullandığı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de halk otobüsü ile özel bir şirkete ait personel servis aracının çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.S.Y'nin kullandığı 40 BH 475 plakalı belediyeye ait halk otobüsü, Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki kavşakta, T.Y. idaresindeki 40 AK 887 plakalı özel bir şirkete ait personel servis aracıyla çarpıştı.Sürücüler ile her iki araçtaki Hacer Aslan, Nisanur Polat, Songül Dağdeviren ve Hacı Tekin yaralandı.Olay yerine çağrılan ambulanslarda ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.Polis ekipleri, kaza yerinde güvenlik tedbiri aldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de halk otobüsü ile özel bir şirkete ait personel servis aracının çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.S.Y'nin kullandığı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de halk otobüsü ile özel bir şirkete ait personel servis aracının çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.

S.Y'nin kullandığı 40 BH 475 plakalı belediyeye ait halk otobüsü, Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki kavşakta, T.Y. idaresindeki 40 AK 887 plakalı özel bir şirkete ait personel servis aracıyla çarpıştı.

Sürücüler ile her iki araçtaki Hacer Aslan, Nisanur Polat, Songül Dağdeviren ve Hacı Tekin yaralandı.

Olay yerine çağrılan ambulanslarda ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, kaza yerinde güvenlik tedbiri aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.