pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İcra Müdürünün Zimmetine Para Geçirdiği İddiası

04.01.2019 - 13:48, Güncelleme: 04.01.2019 - 13:48
 

İcra Müdürünün Zimmetine Para Geçirdiği İddiası

Eskişehir'de "zimmetine para geçirdiği" iddiasıyla tutuklanan icra müdürü ile kardeşinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan diğer kardeşi de savcının itirazı üzerine tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir icra müdürünün zimmetine para geçirdiği iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında yakalandıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan icra müdürünün kardeşi, savcılığın itirazı üzerine tutuklandı. Dün düzenlenen operasyonda iki kardeşiyle birlikte yakalandıktan sonra sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Hasan Hüseyin Dilber, karara savcılığın itirazı sonrası yeniden gözaltına alındı.Zanlı, savcılık sorgusunun ardından sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında İstanbul'da bir adrese düzenlenen operasyonda icra müdürü Sedat Dilber ve kardeşleri İmdat Dilber ile Hasan Hüseyin Dilber yakalanmıştı.
Eskişehir'de "zimmetine para geçirdiği" iddiasıyla tutuklanan icra müdürü ile kardeşinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan diğer kardeşi de savcının itirazı üzerine tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir icra müdürünün zimmetine para geçirdiği iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında yakalandıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan icra müdürünün kardeşi, savcılığın itirazı üzerine tutuklandı.

Dün düzenlenen operasyonda iki kardeşiyle birlikte yakalandıktan sonra sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Hasan Hüseyin Dilber, karara savcılığın itirazı sonrası yeniden gözaltına alındı.

Zanlı, savcılık sorgusunun ardından sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında İstanbul'da bir adrese düzenlenen operasyonda icra müdürü Sedat Dilber ve kardeşleri İmdat Dilber ile Hasan Hüseyin Dilber yakalanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.