pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tank Palet Fabrikası'nın Özelleştirilmesi

04.01.2019 - 10:58, Güncelleme: 04.01.2019 - 10:58
 

Tank Palet Fabrikası'nın Özelleştirilmesi

KAYSERİ (AA) - Türk Harb-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Özgür Özsoy, Sakarya'da faaliyet gösteren "Tank Palet Fabrikası"nın özelleştirilmesine...

KAYSERİ (AA) - Türk Harb-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Özgür Özsoy, Sakarya'da faaliyet gösteren "Tank Palet Fabrikası"nın özelleştirilmesine tepki gösterdi.Özsoy, bir restoranda düzenlediği toplantıda, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarında kullanılan "Fırtına Obüs" silahlarının seri üretiminin bu fabrikada gerçekleştirildiğini söyledi.Tank Palet Fabrikasının dünyada en üst teknoloji ile üretim yapan 5 fabrikadan biri olduğunu belirten Özsoy, alınan kararın tekrar değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.
KAYSERİ (AA) - Türk Harb-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Özgür Özsoy, Sakarya'da faaliyet gösteren "Tank Palet Fabrikası"nın özelleştirilmesine...

KAYSERİ (AA) - Türk Harb-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Özgür Özsoy, Sakarya'da faaliyet gösteren "Tank Palet Fabrikası"nın özelleştirilmesine tepki gösterdi.

Özsoy, bir restoranda düzenlediği toplantıda, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarında kullanılan "Fırtına Obüs" silahlarının seri üretiminin bu fabrikada gerçekleştirildiğini söyledi.

Tank Palet Fabrikasının dünyada en üst teknoloji ile üretim yapan 5 fabrikadan biri olduğunu belirten Özsoy, alınan kararın tekrar değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.