pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'deki Hırsızlık Operasyonu

04.01.2019 - 09:08, Güncelleme: 04.01.2019 - 09:08
 

Niğde'deki Hırsızlık Operasyonu

Gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı

NİĞDE (AA) - Niğde'de farklı tarihlerde 16 adresten hırsızlık yaptığı ileri sürülen 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı.Niğde'de farklı tarihlerde 16 ev ve iş yerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 6 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.Zanlılardan R.Ö. emniyette ifadesi alınıp salıverildi, adliyeye sevk edilen M.Y, Ş.C, Ş.C. ve Y.C. tutuklandı, H.N.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, farklı tarihlerde 16 ev ve iş yerinde yaşanan hırsızlıklarla ilgili Niğde Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında belirlenen adreslere dün eş zamanlı düzenlediği operasyonda 6 kişiyi gözaltına almıştı.
Gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı

NİĞDE (AA) - Niğde'de farklı tarihlerde 16 adresten hırsızlık yaptığı ileri sürülen 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Niğde'de farklı tarihlerde 16 ev ve iş yerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 6 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılardan R.Ö. emniyette ifadesi alınıp salıverildi, adliyeye sevk edilen M.Y, Ş.C, Ş.C. ve Y.C. tutuklandı, H.N.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, farklı tarihlerde 16 ev ve iş yerinde yaşanan hırsızlıklarla ilgili Niğde Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında belirlenen adreslere dün eş zamanlı düzenlediği operasyonda 6 kişiyi gözaltına almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.