pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de İlik Nakli İçin Kan Bağışı Kampanyası Başlatıldı

03.01.2019 - 17:28, Güncelleme: 03.01.2019 - 17:28
 

Kırşehir'de İlik Nakli İçin Kan Bağışı Kampanyası Başlatıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, kemik iliği rahatsızlığı bulunan hastalara uygun donör bulunabilmesi amacıyla kan bağışı kampanyası başlatıldı.Valilikten...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, kemik iliği rahatsızlığı bulunan hastalara uygun donör bulunabilmesi amacıyla kan bağışı kampanyası başlatıldı.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Türkiye Kızılay Derneği İç Anadolu Bölge Kan Merkezi kan bağışı ve kök hücre bağışı ekibi, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde 6 gün süreyle kampanya düzenleyecek.7-12 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek kan ve kök hücre bağışı kampanyasına kentteki tüm kurumların katılımının sağlanması amacıyla duyuru yapıldı. Açıklamada, kampanyada gönüllülerden kan bağışı ve kök hücre örneği toplanmasının amaçlandığına işaret edilerek, bu kapsamda eğitim faaliyetlerinin de gerçekleştirileceği kaydedildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, kemik iliği rahatsızlığı bulunan hastalara uygun donör bulunabilmesi amacıyla kan bağışı kampanyası başlatıldı.Valilikten...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, kemik iliği rahatsızlığı bulunan hastalara uygun donör bulunabilmesi amacıyla kan bağışı kampanyası başlatıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Türkiye Kızılay Derneği İç Anadolu Bölge Kan Merkezi kan bağışı ve kök hücre bağışı ekibi, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde 6 gün süreyle kampanya düzenleyecek.

7-12 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek kan ve kök hücre bağışı kampanyasına kentteki tüm kurumların katılımının sağlanması amacıyla duyuru yapıldı.

Açıklamada, kampanyada gönüllülerden kan bağışı ve kök hücre örneği toplanmasının amaçlandığına işaret edilerek, bu kapsamda eğitim faaliyetlerinin de gerçekleştirileceği kaydedildi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.