pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevü Öğrencilerinden Yemen Yararına Kermes

03.01.2019 - 14:43, Güncelleme: 03.01.2019 - 14:43
 

Nevü Öğrencilerinden Yemen Yararına Kermes

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) öğrencileri, geliri Yemen'deki mazlumlara gönderilmek üzere kermes düzenledi.NEVÜ Tafana...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) öğrencileri, geliri Yemen'deki mazlumlara gönderilmek üzere kermes düzenledi.NEVÜ Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesislerinde "Yemen ölüyor, Yemen'e destek" adlı kermeste, öğrencilerin hazırladıkları yemek ve tatlılar satışa sunuldu.Kermesi organize eden öğrencilerden Kübra Bilgin, Yemen'de yaşanan insanlık dramına duyarsız kalmamak adına çalışma yaptıklarını belirtti.Bilgin, "Yemen'de kardeşlerimiz çok zor şartlarda hayatlarını devam ettirmeye çalışıyor. Bizler de oradaki Müslüman kardeşlerimize destek olmak için bir araya gelerek, evlerimizde yaptığımız yiyecekleri satışa çıkardık. Elde edilen geliri mazlum insanlara göndereceğiz." dedi.Kermese, öğrencilerin yanı sıra akademik ve idari personel de ilgi gösterdi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) öğrencileri, geliri Yemen'deki mazlumlara gönderilmek üzere kermes düzenledi.NEVÜ Tafana...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) öğrencileri, geliri Yemen'deki mazlumlara gönderilmek üzere kermes düzenledi.

NEVÜ Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesislerinde "Yemen ölüyor, Yemen'e destek" adlı kermeste, öğrencilerin hazırladıkları yemek ve tatlılar satışa sunuldu.

Kermesi organize eden öğrencilerden Kübra Bilgin, Yemen'de yaşanan insanlık dramına duyarsız kalmamak adına çalışma yaptıklarını belirtti.

Bilgin, "Yemen'de kardeşlerimiz çok zor şartlarda hayatlarını devam ettirmeye çalışıyor. Bizler de oradaki Müslüman kardeşlerimize destek olmak için bir araya gelerek, evlerimizde yaptığımız yiyecekleri satışa çıkardık. Elde edilen geliri mazlum insanlara göndereceğiz." dedi.

Kermese, öğrencilerin yanı sıra akademik ve idari personel de ilgi gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.