pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray Üniversitesinden Kırşehir'de Teknik İnceleme

03.01.2019 - 08:08, Güncelleme: 03.01.2019 - 08:08
 

Aksaray Üniversitesinden Kırşehir'de Teknik İnceleme

KIRŞEHİR (AA) - Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ve beraberindeki heyetin, Ahi Evran Üniversitesi'nde (AEÜ) pilot üniversite çalışmaları...

KIRŞEHİR (AA) - Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ve beraberindeki heyetin, Ahi Evran Üniversitesi'nde (AEÜ) pilot üniversite çalışmaları hakkında teknik inceleme yaptığı bildirildi.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından başlatılan, AEÜ'nün tarım ve jeotermal alanında pilot üniversite seçildiği "Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması" projesi kapsamında bir çok üniversiteye örnek olmaya devam ettiği belirtildi.'Spor ve sağlık' alanında pilot üniversite seçilen Aksaray Üniversitesi'nin, AEÜ'yü model alıp pilot üniversite sürecini yerinde değerlendirerek çalışma yapmaya başladığı vurgulanan açıklamada, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ile Rektör yardımcıları Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz ve Prof. Dr. Engin Deligöz'ün Kırşehir'de teknik inceleme yaptığı kaydedildi.Açıklamada, Rektör Şahin ve beraberindeki heyetin, AEÜ Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya, pilot üniversite sürecinde yaşanan gelişmeler, pilot üniversite seçildikten sonra yapılması gerekenler ve uygulamaya konulacak çalışmalar hakkında bilgi verdiği aktarıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ve beraberindeki heyetin, Ahi Evran Üniversitesi'nde (AEÜ) pilot üniversite çalışmaları...

KIRŞEHİR (AA) - Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ve beraberindeki heyetin, Ahi Evran Üniversitesi'nde (AEÜ) pilot üniversite çalışmaları hakkında teknik inceleme yaptığı bildirildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından başlatılan, AEÜ'nün tarım ve jeotermal alanında pilot üniversite seçildiği "Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması" projesi kapsamında bir çok üniversiteye örnek olmaya devam ettiği belirtildi.

'Spor ve sağlık' alanında pilot üniversite seçilen Aksaray Üniversitesi'nin, AEÜ'yü model alıp pilot üniversite sürecini yerinde değerlendirerek çalışma yapmaya başladığı vurgulanan açıklamada, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ile Rektör yardımcıları Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz ve Prof. Dr. Engin Deligöz'ün Kırşehir'de teknik inceleme yaptığı kaydedildi.

Açıklamada, Rektör Şahin ve beraberindeki heyetin, AEÜ Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya, pilot üniversite sürecinde yaşanan gelişmeler, pilot üniversite seçildikten sonra yapılması gerekenler ve uygulamaya konulacak çalışmalar hakkında bilgi verdiği aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.