pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Derebucak'ta Etkili Kar Yağışı

02.01.2019 - 14:38, Güncelleme: 02.01.2019 - 14:38
 

Derebucak'ta Etkili Kar Yağışı

KONYA (AA) - Konya'nın Derebucak ilçesinde, etkili olan kar yağışı günlük hayatı olumsuz etkiliyor.İlçe genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle...

KONYA (AA) - Konya'nın Derebucak ilçesinde, etkili olan kar yağışı günlük hayatı olumsuz etkiliyor.İlçe genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kaymakamlık tarafından eğitime iki gün ara verilen ilçede kar kalınlığı 15 santimetreyi geçti.Yüksek kesimlerde kar kalınlığının daha fazla olduğu ilçede, karla mücadele ekipleri de yolları ulaşıma açık tutmak için aralıksız çalışıyor.Kara yolları ekiplerinin Beyşehir-Derebucak arasının yanı sıra Beyşehir-Huğlu arasında da karla mücadele çalışmalarını sürdürdüğü, belirtilen güzergahlarda yolların trafiğe açık olduğu bildirildi.
KONYA (AA) - Konya'nın Derebucak ilçesinde, etkili olan kar yağışı günlük hayatı olumsuz etkiliyor.İlçe genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle...

KONYA (AA) - Konya'nın Derebucak ilçesinde, etkili olan kar yağışı günlük hayatı olumsuz etkiliyor.

İlçe genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kaymakamlık tarafından eğitime iki gün ara verilen ilçede kar kalınlığı 15 santimetreyi geçti.

Yüksek kesimlerde kar kalınlığının daha fazla olduğu ilçede, karla mücadele ekipleri de yolları ulaşıma açık tutmak için aralıksız çalışıyor.

Kara yolları ekiplerinin Beyşehir-Derebucak arasının yanı sıra Beyşehir-Huğlu arasında da karla mücadele çalışmalarını sürdürdüğü, belirtilen güzergahlarda yolların trafiğe açık olduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.