pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaymakam Can Aksoy'dan Yılbaşı Ziyareti

31.12.2018 - 23:23, Güncelleme: 31.12.2018 - 23:23
 

Kaymakam Can Aksoy'dan Yılbaşı Ziyareti

ANKARA (AA) - Beypazarı Kaymakamı Can Aksoy, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Emniyet Müdürü Selçuk Yıldız, yılbaşı gecesi İlçe Emniyet Müdürlüğünü,...

ANKARA (AA) - Beypazarı Kaymakamı Can Aksoy, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Emniyet Müdürü Selçuk Yıldız, yılbaşı gecesi İlçe Emniyet Müdürlüğünü, İlçe Jandarma Komutanlığını, İtfaiye Amirliğini ve Beypazarı Devlet Hastanesi acil servisini ziyaret etti.Kaymakam Aksoy ve beraberindekiler, yılbaşı gecesi nöbetteki personelin yeni yıllarını kutladı, iyi çalışmalar dileğinde bulundu. Hastane acil sevisinde yatan hastalarla bir süre sohbet eden Aksoy ve beraberindekiler, hastalara tek tek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
ANKARA (AA) - Beypazarı Kaymakamı Can Aksoy, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Emniyet Müdürü Selçuk Yıldız, yılbaşı gecesi İlçe Emniyet Müdürlüğünü,...

ANKARA (AA) - Beypazarı Kaymakamı Can Aksoy, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Emniyet Müdürü Selçuk Yıldız, yılbaşı gecesi İlçe Emniyet Müdürlüğünü, İlçe Jandarma Komutanlığını, İtfaiye Amirliğini ve Beypazarı Devlet Hastanesi acil servisini ziyaret etti.

Kaymakam Aksoy ve beraberindekiler, yılbaşı gecesi nöbetteki personelin yeni yıllarını kutladı, iyi çalışmalar dileğinde bulundu.

Hastane acil sevisinde yatan hastalarla bir süre sohbet eden Aksoy ve beraberindekiler, hastalara tek tek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.