pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'da Otomobillerden Korna Hırsızlığı

31.12.2018 - 10:03, Güncelleme: 31.12.2018 - 10:03
 

Konya'da Otomobillerden Korna Hırsızlığı

Aynı marka 3 aracın korna sistemini çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'da aynı marka 3 aracın korna sistemini çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan şüphelilerden 2'si tutuklandı. Merkez Selçuklu ilçesine bağlı Aydınlıkevler ve Işıklar mahallelerindeki aynı marka 3 otomobilin ön panjurları sökülerek korna sistemleri çalındı. Olayların yaşandığı yerler ve çevresinde araştırma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin daha önce poliste farklı suçlardan kaydı bulunan Fırat Ç. (20), Hasan B. (18), Cihat K. (22) ve Onurhan K. (21) olduğunu belirledi. Harekete geçen polis, 4 şüpheliyi adreslerine yaptıkları baskınlarla yakaladı. Şüphelilerin panjurlarının kolay sökülmesi nedeniyle aynı marka araçları tercih ettikleri öğrenildi. İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan Fırat Ç. ve Hasan B, tutuklandı, Cihat K. ve Onurhan K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Aynı marka 3 aracın korna sistemini çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'da aynı marka 3 aracın korna sistemini çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan şüphelilerden 2'si tutuklandı.

Merkez Selçuklu ilçesine bağlı Aydınlıkevler ve Işıklar mahallelerindeki aynı marka 3 otomobilin ön panjurları sökülerek korna sistemleri çalındı.

Olayların yaşandığı yerler ve çevresinde araştırma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin daha önce poliste farklı suçlardan kaydı bulunan Fırat Ç. (20), Hasan B. (18), Cihat K. (22) ve Onurhan K. (21) olduğunu belirledi.

Harekete geçen polis, 4 şüpheliyi adreslerine yaptıkları baskınlarla yakaladı.

Şüphelilerin panjurlarının kolay sökülmesi nedeniyle aynı marka araçları tercih ettikleri öğrenildi.

İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan Fırat Ç. ve Hasan B, tutuklandı, Cihat K. ve Onurhan K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.