pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Ankara İlçe Başkanları Toplantısı

02.09.2016 - 19:18, Güncelleme: 02.09.2016 - 19:18
 

Ak Parti Ankara İlçe Başkanları Toplantısı

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara ilçe başkanları toplantısı yapıldı. AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, il binasındaki toplantıda yaptığı konuşmada,...

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara ilçe başkanları toplantısı yapıldı. AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, il binasındaki toplantıda yaptığı konuşmada, hiç kimsenin 15 Temmuz öncesi gibi davranamayacağını söyledi.15 Temmuz kalkışmasının ardından Genel Başkanları ile Cumhurbaşkanı'nın talimatları doğrultusunda FETÖ ile mücadelenin kararlılıkla süreceğini dile getiren Yamalı, şunları kaydetti: "Bundan böyle tüm teşkilatlarımız darbeye, FETÖ'cü ve benzeri hareketlere karşı hazırlıklı olmalı. FETÖ ile ilgili ilçelerimizde birimler kurarak çalışmalarını sürdürmelidir. 15 Temmuz sonrası partimize yoğun şekilde üyelik talebi oldu ancak bunlara karşı dikkatli olmamız gerekiyor. Yapacağımız üyeleri en ince ayrıntısına kadar incelememiz gerekmektedir. Üye olmak isteyenler iki bölüme ayrılıyor. Birincisi 15 Temmuz'da milletin kendisine yapılan darbeye karşı dik duran liderin ve partisinin yanında yer alma isteği, diğeri ise FETÖ'cülerin kendilerini kamufle etmek amacıyla partimize üye olma isteğidir."Toplantıya AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım da katıldı.
ANKARA (AA) - AK Parti Ankara ilçe başkanları toplantısı yapıldı. AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, il binasındaki toplantıda yaptığı konuşmada,...

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara ilçe başkanları toplantısı yapıldı.

AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, il binasındaki toplantıda yaptığı konuşmada, hiç kimsenin 15 Temmuz öncesi gibi davranamayacağını söyledi.

15 Temmuz kalkışmasının ardından Genel Başkanları ile Cumhurbaşkanı'nın talimatları doğrultusunda FETÖ ile mücadelenin kararlılıkla süreceğini dile getiren Yamalı, şunları kaydetti:

"Bundan böyle tüm teşkilatlarımız darbeye, FETÖ'cü ve benzeri hareketlere karşı hazırlıklı olmalı. FETÖ ile ilgili ilçelerimizde birimler kurarak çalışmalarını sürdürmelidir. 15 Temmuz sonrası partimize yoğun şekilde üyelik talebi oldu ancak bunlara karşı dikkatli olmamız gerekiyor. Yapacağımız üyeleri en ince ayrıntısına kadar incelememiz gerekmektedir. Üye olmak isteyenler iki bölüme ayrılıyor. Birincisi 15 Temmuz'da milletin kendisine yapılan darbeye karşı dik duran liderin ve partisinin yanında yer alma isteği, diğeri ise FETÖ'cülerin kendilerini kamufle etmek amacıyla partimize üye olma isteğidir."

Toplantıya AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım da katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.