pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tarım Ve Orman Personeline Kurtarma Eğitimi Verildi

27.12.2018 - 10:28, Güncelleme: 27.12.2018 - 10:28
 

Tarım Ve Orman Personeline Kurtarma Eğitimi Verildi

SİVAS (AA) - Sivas Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeline yönelik “Kurtarma ve Türkiye Afet Müdahale Planı Bilinçlendirme" konulu eğitim verildi....

SİVAS (AA) - Sivas Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeline yönelik “Kurtarma ve Türkiye Afet Müdahale Planı Bilinçlendirme" konulu eğitim verildi. Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, kurumun konferans salonunda gerçekleştirilen programa Sivas Tarım ve Orman İl Müdürü Seyit Yıldız, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Nazif Ekinci ve kurum personeli katıldı. Ekinci, programda yaptığı konuşmada, toplumun tamamının veya belli kesimlerinin normal hayat ve faaliyetlerini durduran veya kesintiye uğratan, acil müdahaleyi gerektiren olaylar ve bu olaylar meydana geldiğinde kurumların izlemesi gereken yollar hakkında bilgi verdi. Eğitim kapsamında afetlerin önceden tahmin edilerek risklerin azaltılması ve gerekli önlemlerin alınması, afet çeşitlerine göre kurtarma, tahliye, KBRN ile afetler karşısında nelere dikkat edilmesi gerektiği konuları anlatıldı.
SİVAS (AA) - Sivas Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeline yönelik “Kurtarma ve Türkiye Afet Müdahale Planı Bilinçlendirme" konulu eğitim verildi....

SİVAS (AA) - Sivas Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeline yönelik “Kurtarma ve Türkiye Afet Müdahale Planı Bilinçlendirme" konulu eğitim verildi.

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, kurumun konferans salonunda gerçekleştirilen programa Sivas Tarım ve Orman İl Müdürü Seyit Yıldız, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Nazif Ekinci ve kurum personeli katıldı.

Ekinci, programda yaptığı konuşmada, toplumun tamamının veya belli kesimlerinin normal hayat ve faaliyetlerini durduran veya kesintiye uğratan, acil müdahaleyi gerektiren olaylar ve bu olaylar meydana geldiğinde kurumların izlemesi gereken yollar hakkında bilgi verdi.

Eğitim kapsamında afetlerin önceden tahmin edilerek risklerin azaltılması ve gerekli önlemlerin alınması, afet çeşitlerine göre kurtarma, tahliye, KBRN ile afetler karşısında nelere dikkat edilmesi gerektiği konuları anlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.