pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Otomobilde Otomatik Silah Ele Geçirildi

26.12.2018 - 14:58, Güncelleme: 26.12.2018 - 14:58
 

Kayseri'de Otomobilde Otomatik Silah Ele Geçirildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de gerçekleştirilen operasyonda otomatik silah, biri kurusıkı 2 tabanca, pompalı tüfek, mermi ve uyuşturucu bulundu, 5 kişi gözaltına...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de gerçekleştirilen operasyonda otomatik silah, biri kurusıkı 2 tabanca, pompalı tüfek, mermi ve uyuşturucu bulundu, 5 kişi gözaltına alındı.Melikgazi İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı devriye ekipleri, kent merkezinde şüphelendikleri bir otomobili durdurarak arama yaptı. Araçta, seyyar dipçikli otomatik silah, şarjör, 7,65 milimetre çapında 18 tabanca mermisi ele geçirildi, araçtaki E.D, M.D. ve V.A. gözaltına alındı. Zanlıların verdiği bilgi doğrultusunda, 2 ayrı adreste yapılan aramada ise ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait şarjör, 144 mermi, kurusıkı tabanca, bu tabancaya ait şarjör, 8 kurusıkı mermi, ruhsatsız pompalı tüfek, 6 fişek, uyuşturucu madde alımında kullanılan ve "ampül" olarak tabir edilen 4 aparat ve 2 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.Adreslerde yakalanan K.Y. ve B.U. da gözaltına alındı.Emniyete götürülen 5 şüphelinin işlemleri sürüyor.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de gerçekleştirilen operasyonda otomatik silah, biri kurusıkı 2 tabanca, pompalı tüfek, mermi ve uyuşturucu bulundu, 5 kişi gözaltına...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de gerçekleştirilen operasyonda otomatik silah, biri kurusıkı 2 tabanca, pompalı tüfek, mermi ve uyuşturucu bulundu, 5 kişi gözaltına alındı.

Melikgazi İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı devriye ekipleri, kent merkezinde şüphelendikleri bir otomobili durdurarak arama yaptı.

Araçta, seyyar dipçikli otomatik silah, şarjör, 7,65 milimetre çapında 18 tabanca mermisi ele geçirildi, araçtaki E.D, M.D. ve V.A. gözaltına alındı.

Zanlıların verdiği bilgi doğrultusunda, 2 ayrı adreste yapılan aramada ise ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait şarjör, 144 mermi, kurusıkı tabanca, bu tabancaya ait şarjör, 8 kurusıkı mermi, ruhsatsız pompalı tüfek, 6 fişek, uyuşturucu madde alımında kullanılan ve "ampül" olarak tabir edilen 4 aparat ve 2 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Adreslerde yakalanan K.Y. ve B.U. da gözaltına alındı.

Emniyete götürülen 5 şüphelinin işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.