pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mevsimin İlk Karıyla Banyo Yaptı

26.12.2018 - 11:38, Güncelleme: 26.12.2018 - 11:38
 

Mevsimin İlk Karıyla Banyo Yaptı

AKSARAY (AA) - Mevsimin ilk karının yağdığı Aksaray'da yaşayan Sami Yüksel, kar banyosu yaptı.Kent merkezinde sabah saatlerinde etkili olan kar, özellikle...

AKSARAY (AA) - Mevsimin ilk karının yağdığı Aksaray'da yaşayan Sami Yüksel, kar banyosu yaptı.Kent merkezinde sabah saatlerinde etkili olan kar, özellikle çocuklar tarafından sevinçle karşılandı. Çocuklar parklarda ve sokak aralarında kar topu oynadı. 61 yaşındaki Sami Yüksel, mevsimin ilk karının yağmasıyla birlikte Tacin Mahallesi'ndeki Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı'nda kar banyosu yaptı.Bir süre kar üzerinde spor yapan Yüksel, daha sonra üzerini giyinerek kan banyosunu sonlandırdı. Sami Yüksel, gazetecilere yaptığı açıklamada, karın hem doğaya, hem insana önemli faydaları olduğunu söyledi. Her yıl kar banyosu yaptığını ifade eden Yüksel, "Her gün soğuk su ile duş alırım. Spor yaparım." diye konuştu.
AKSARAY (AA) - Mevsimin ilk karının yağdığı Aksaray'da yaşayan Sami Yüksel, kar banyosu yaptı.Kent merkezinde sabah saatlerinde etkili olan kar, özellikle...

AKSARAY (AA) - Mevsimin ilk karının yağdığı Aksaray'da yaşayan Sami Yüksel, kar banyosu yaptı.

Kent merkezinde sabah saatlerinde etkili olan kar, özellikle çocuklar tarafından sevinçle karşılandı. Çocuklar parklarda ve sokak aralarında kar topu oynadı.

61 yaşındaki Sami Yüksel, mevsimin ilk karının yağmasıyla birlikte Tacin Mahallesi'ndeki Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı'nda kar banyosu yaptı.

Bir süre kar üzerinde spor yapan Yüksel, daha sonra üzerini giyinerek kan banyosunu sonlandırdı.

Sami Yüksel, gazetecilere yaptığı açıklamada, karın hem doğaya, hem insana önemli faydaları olduğunu söyledi.

Her yıl kar banyosu yaptığını ifade eden Yüksel, "Her gün soğuk su ile duş alırım. Spor yaparım." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.