pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hatayspor, İtalya’da ilk antrenmanını yaptı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2023 - 11:31, Güncelleme: 28.07.2023 - 11:19
 

Hatayspor, İtalya’da ilk antrenmanını yaptı

Hatayspor, İtalya’da ilk antrenmanını yaptı

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, yeni sezon hazırlık kampının İtalya ayağına başladı.Deprem sonrası zorlu süreç geçiren Hatayspor, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Akdeniz ekibi, sezon başı hazırlık kampının İtalya ayağının ilk idmanını gerçekleştirdi. Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde yapılan ve 45 dakika süren idmanda dar alan ve 5’e 2 top kapma çalışması yapıldı.
Hatayspor, İtalya’da ilk antrenmanını yaptı
Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, yeni sezon hazırlık kampının İtalya ayağına başladı.
Deprem sonrası zorlu süreç geçiren Hatayspor, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Akdeniz ekibi, sezon başı hazırlık kampının İtalya ayağının ilk idmanını gerçekleştirdi. Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde yapılan ve 45 dakika süren idmanda dar alan ve 5’e 2 top kapma çalışması yapıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.