pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Geleneksel Göktepe Şenliklerinin 7.’si yapıldı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 19:00, Güncelleme: 31.07.2023 - 18:55
 

Geleneksel Göktepe Şenliklerinin 7.’si yapıldı

Geleneksel Göktepe Şenliklerinin 7.’si yapıldı

Karabük’ün Yenice ilçesinde bu yıl 7’incisi düzenlenen Geleneksel Göktepe Şenlikleri, yoğun katılım ile gerçekleştirildi.Çeltik Köyü ve Göktepe Yaylası Kalkındırma Geliştirme, Güzelleştirme ve Turizm Derneği tarafından Geleneksel Göktepe Şenlikleri’nin yedincisi yapıldı.Şenliğe Vali Fuat Gürel, Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, Vali Yardımcısı ve Kaymakam Vekili Muhittin Gürel, İl ve ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve aileleri ile birlikte şenliğe gelen çok sayıda vatandaş katıldı.Konuşmaların ardından çuval yarışması, yoğurt yeme yarışması ve halat çekme yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri ve madalyaları Vali Gürel ve Milletvekili Keskinkılıç tarafından verildi.Etkinlik konserlerle son buldu.
Geleneksel Göktepe Şenliklerinin 7.’si yapıldı
Karabük’ün Yenice ilçesinde bu yıl 7’incisi düzenlenen Geleneksel Göktepe Şenlikleri, yoğun katılım ile gerçekleştirildi.
Çeltik Köyü ve Göktepe Yaylası Kalkındırma Geliştirme, Güzelleştirme ve Turizm Derneği tarafından Geleneksel Göktepe Şenlikleri’nin yedincisi yapıldı.
Şenliğe Vali Fuat Gürel, Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, Vali Yardımcısı ve Kaymakam Vekili Muhittin Gürel, İl ve ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve aileleri ile birlikte şenliğe gelen çok sayıda vatandaş katıldı.
Konuşmaların ardından çuval yarışması, yoğurt yeme yarışması ve halat çekme yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri ve madalyaları Vali Gürel ve Milletvekili Keskinkılıç tarafından verildi.
Etkinlik konserlerle son buldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.